tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 13, 2012

"Pencarian Cik En dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita"

Kali ini nak join segmen plak dari EX senior PUO daku, sis eintan. EX junior mu support ni! Muahaha. Ok, tersangat simple. Kalau sudi, jom join sekali ya.



Entry pertama aku di blog corat coret nusha ialah ---> first entry untuk blog kedua ni

Entry terbaik yang aku rasakan ialah --->RESEPI : Kuah yong tau fu versi yui

Entry last semasa join pencarian ini ialah --->  WW 50 - Eton junior ( bukan anak eton )


Itu sahaja. Mudah bukan? Apa lagi, jomlah ramai-ramai memeriahkan pencarian ini. Sambil-sambil itu bolehla korang terkenang kembali saat penulisan pertama dan bagaimana bezanya dengan sekarang. Ya tak?


Tarikh Tutup : 19 JUN 2012 jam 11.59 pg


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

eima said...

good luck dear

Pn. Sheila@CC said...

hehehe... selamat join sama...

Eza Boom Boom :) said...

eza mmg nak join pun dear :) hihi. tgh cari masa yang sesuai :)

::CIK LYNN:: said...

malu plak nk baca entry lama2...hehe

Wanieys said...

selamat bersegmen yui :))

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)

ayut said...

good luck yui!ayut td tgk gak..pastu belek2 yg lepas mcm klakar nk post.ngeh3x~

Saya Disini said...

gud luck

eMMe said...

moga berjaya Yui!

eintan nurfuzie said...

tq yui,,hehehhe,, nk g terjah ni..huhu

Aishah Jahirah said...

slmt bersegmen...;p

Che Rosliza Che mat said...

menarik nie...good luck yui..

nur anis said...

selamat bersegmen yui..

lawak bila baca entri saya yang lama-lama..haha

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen :-)

P/s : ok.. pe2 nanti akak contact yui yer.. :-)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat bersegmen yui :)

Azhafizah[フィザ] said...

selamat bersegmen yui..

azizah :) said...

hebat! kalau tgk jijah mula2 menulis dulu lagi kelakar.. hahaha

Myra Jay said...

Rajin Yui join segmen..

akak sibuk sikit ngan exam nieh :)


BTW good luck

♥e'in♥ said...

good luck nurul.. :)

shida'R said...

alamak entri pertama shida tu tahap sempoi gila..segan kot hahaaa ^_^

selamat bersegmen yui :)

Noraim said...

rajin ye join segmen2 mcm ni. hee.

nanakimie said...

insyaAllah,satu hari nnt nak jgk try buat kuah yongtaufu tu,hee...:)

Che Rosliza Che mat said...

Good lucky dear!!

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html