tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, June 09, 2012

BE ke- 8 : Great Eastern Live Great

Alhamdulillah. Rezeki dari ALLAH. BE ke- 8 muncul dari Great Eastern Live Great . Moga bertahan lebih lama seperti BE ke- 6 dan ke- 7. Seperti tahu-tahu aku nak menyimpan untuk cuti-cuti luar negara bulan 4 tahun depan kan. Hihihi.




Terima kasih untuk rezeki ini. Rezeki berblog namanya ^__^.


nota kecik yui
Pada yang belum pernah muncul BE
korang leh try tips dari Nad ini okay
Hari ini kenduri kahwin sepupu ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Wanieys said...

wah best la yui dpt BE baru..tahniah..hihi

azizah :) said...

Alhamdulilah rezeki yui... tahniah!

nur anis said...

rezeki..rezeki..:)

Azmi Khan said...

tahniah....
(terasa mcm lama dah tak dpt BE ni)

Eza Boom Boom :) said...

tahniah dear :) Hihi. Sama BE yg kta dpt ^^

Pezol Stylez said...

tahniah

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah..boleh tambah duit belanja ^__^

Cik Yatt said...

wah best2

ayut said...

Tahniah Yui..dpt BE!Alhamdulillah..rezeki utk yui :)
klik2 la ayut lpas ni..hihihi

shera haifa said...

alhamdullilah murah rzki.. kita pun dpt 1 BE stlah BE sblum nie hanya singgah sekejap..

zOeY zAu YaH said...

tahniah..murah rezeki dia ;)

Myra Jay said...

Tahniah Yui :)

InsyaAllah moga kekal lama BE tu :)

IntaNBerliaN said...

moga be tu masyukkkk :-)

fieda said...

murah rezeki yui..