tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, June 03, 2012

Nasi goreng sotong

Kalau aku bershoping di Greentown Mall, Ipoh asal singgah aje food court, akan aku cari kedai nasi goreng dekat situ. Makanannya superb besh! Bahan banyak, sampai tak habislah dibuatnya tak baik membazir! 




Apa yang buat aku terliur bila tengok sotong goreng tu. Nyummmyyy! Siyes, sotong akan habis, nasi insyaALLAH tak. Itu pasal aku lagi suka jenis amik nasi sendiri. Boleh bajet kuantiti. Coz selalu kalau lauk habis dulu, nasi ku takkan habis! Teruk kan?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Pezol Stylez said...

Amboi..banyaknya awak makan..abes ke tuh..meh nak tolong mkan sikit..haha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yummy2. sedapnya sotong 2, bgolek2 dalam pinggan ;)

Eza Boom Boom :) said...

banyakknya sotong!! wahhh,,, nyum2,,,,:) terliur Eza... hihi.....

Deq's Qienz said...

wahhh..nampak sedap ek..

Wanieys said...

hohohoho sedap kot nmpak nasi goreng sotong tu...dh la posa ni godaan betul ni hahhahha

ayut said...

wah...dia punye stong grg byk sungguh!best2...nnt dtg ipoh nk try g la.nk g greentownmall :)

Mishter Izwän said...

meriah giler nasi goreng sotong dyer nie . nmpak sdap .

syahirooAhmad said...

fuh... tapi nasi tu nampak cam sedap.. basah2.. :)

Woofer Storm said...

sedapnyee.nak sikit boleh?ehheee

slmt ptg..

smilenajah93 said...

perghh !! cm sedap jee !! lapar plak tetibe

IntaNBerliaN said...

byknya sotong.. akak kurg mkn kat food court.. dulu, time bujang pnh la 2 3 kali g, tu pun harap kwn ajak :-)

iizza said...

sedapnya..tapi sy xleh la nak makan banyak-banyak..allergic

azizah :) said...

kalau makan ni mmg habis sotong dulu la.. hehe tgk sotongnya pon dah tau..

izah :) said...

sedapnya sotong goreng ..nyum nyumm

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnya.. terliur nii... hehe

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnya.. terliur nii... hehe

::CIK LYNN:: said...

ya eh...alaa...rginya tme sek kt sna xpnah p mkn kt food court tu..huhu...kna tgu p ipoh ni...=)

stong tu cm mggoda je..hehe

syakirah izwanie said...

Halamak. Saya online di tengah malam. Tengok makanan terus lapar. Ada roti je kat rumah ni >.<

shida'R said...

sedappnyer ^_^ huhu~

#laparrlapar..lapar..!!

anitadiana said...

yui..banyaknya sotong tu...berbaloi-baloi...

cik najihah said...

aaaa sedapnyeee

Bulan Syurga Firdausi said...

eh sy x penah mkn ni hee suke mkn udang e?bese la tu lauk habis dlu heee

^^eKaTiKaH^^ said...

waaa, sedapnya.. nak sikit xP

Che Rosliza Che mat said...

Nasi goreng sotong...sedapnya...pernah pergi ipoh...area mana? hihihi

Saya Disini said...

sedpnyer