tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 16, 2012

Posing menggoda dari si janda Eton

Sebelum itu, hari Jumaat lepas 6 ekor kucing aku mati disebabkan termakan racun. Sampai menitis air mata ni melihat kesengsaraan mereka di saat menghadapi kematian. Hmm. Aku terima dengan redha ketentuan ALLAH.


Okay, berbalik kepada tajuk entry, meh kita tengok posing menggoda dari Eton. Saja dia protes coz aku tak bagi dia kuar rumah. Mana idaknya, asyik menggatal aje!! Aishhh. Duk umah sudah.


- ai geram coz tuan ai tak bagi kuar! -


Hahaha,muka tak boleh blah aje aku tengok. Sabar ea Eton. Saat aku berada di rumah, kau harus ada sama untuk teman aku! Muahaha.


- Malas nak layan! -


nota kecik yui
Yes2 minggu ini cuti lagi
Yabedabeduuuu!!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Anum said...

wow
posing maut

are_lin@yu said...

hihi cik eton comel;-)..
6 ekor mati banyaknya dear..huhu..

aTy _faRed~ said...

wewiit...heheh..kucing lepas beranak 2 bulan dah ley pegnan balik..huhu..siap sedia ar nak terime anak baru lagi..;p tu dah posing baikkk punyer...

Rapunzeel Cikilolo said...

yui, belang aku pun same perangai. lepas 2 hari semalam baru balik. lepas tu kebulur dia, hanya tuhan yg tau. bile tangan dah injured mcm skang ni, baru terhegeh-hegeh nak tidur kat rumah.

Azmi Khan said...

muka mcm nak mkn org.....
seram den tgk....

nur anis said...

kucing saya pun mati sekor..sedih..tapi yui mesti lagi sedih sebab 6 sekali yang mati kan..

alahai eton..dok umah je ye jaga tuan..hehe

Masz Sidek said...

muka eton nampak ganas betul... mesti tengah marah ni... ;p

Sophistcated Echan said...

eton wat muke pasrah~

Saya Disini said...

hehe..betul2 menggoda..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gangsternye muka eton. tapi tang posing memang tak tahan, kalah miss universe. hihi.

mizzkechique said...

kemain lg posing.. hahaha.. geram!!

Che rosliza Che mat said...

tergoda tengok eton posing...hihihi

shark said...

hahaha
pandai plak cik eton ni posing nieh..
leh jadi model nie

Azee Hana said...

ambui,,baju die....haha..
macam mane boleh termakan racun yui..sedihnya..

teratak hati said...

cantiknya baju dia..

jedi said...

boleh cair...hahhahaha

[sutera kasih] said...

sedihnya..cmna ble temkan racun tu yui?huhu


comelnya eton..merah gituu hehe


yui, td sy view blog yui, tggu hbis laoding tiba2 direct pegi http://shout.busuk.org/?nusha1706&srt=1334547603038&refurl=http%3A%2F%2Fnusha1706.blogspot.com%2F

napa tu yui? or sy je mengalaminya huhu

shiema sufian said...

wowwwww, comelnyeeee (: Tapi shiema takut kucing. Btw, syojnyaaa cuti (:

uncHa said...

hee comelnya !!!!

Cik FaRiZaM said...

hahah cute je dgn muka dia tu....match ngn posing dia....

amboi seronok nye dia minggu ni cuti...cuti apa ek????


follow n singgah sini :)

Nafisah Ruslan said...

eeee!! comel! meow pakai baju.. heee :D

CikPuan Azizah said...

comey la kau eton! pandai sgt posing kan..

dyabunga said...

tergoda dya tgk..hahhaa

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa baik punyer posing yerkkk...

Pwincess sarah said...

bukan main posingnye puan eton ni...haha.. dye pakai baju ea kak..comel

Azhafizah[フィザ] said...

camna boleh termakan racun tu..fiza tumpang sedih..mmg sedih tgk kucing2 mati kan..rasa berdosa kalau tak jaga betul2 kucing kesayangan ni..relakan pemergian mereka.takpe..masih ada eton dan kaka jadi peneman...alahai eton..tergoda I tau..meowww

NOOR FATIN said...

anboi2. haha bleh jadi model kucing ni.. hehehe

eintan nurfuzie said...

eton oh eton..tergoda i

snf said...

garang nye cik kucing.biru mata die.hehehe

BlueiceButterfly said...

~wah..siap pkai baju..hehe ada gaya model posing :)

En. Kronik said...

sorry la cik yui.. rombongan meminang dari pihak kami xdapat dilaksanakan sebab jimmy dah meninggal dunia.. huhu.. saya sgt sedih skang nih.. moga2 beliau ditempatkan dalam syurga.

IntaNBerliaN said...

hihii comel la plak pakai baju ni sambil posing camgitu..hehheh

Aishah Jahirah said...

yui sedihnya...depa termakan racun kat mana...
geram pulak tgk si eton berposing pakai baju merah...

shida'R said...

hik3..tucin....ade baju gak..