tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 24, 2012

Iklan bilik untuk disewa kemasukan Ogos 2012

Kali ini nak buat iklan plak di blog sendiri. Letak kat mudah.com tak lepas-lepas lagi. Geram aje tengok. Sebelum ini banyak kali letak, kejap aje dah terpapar. Okay, meh aku cerita serba sedikit maklumat rumah/bilik untuk disewa.



Maklumat untuk anda 

Rumah mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air
Mencari penyewa untuk sebuah bilik yang bakal kosong
Kemasukan 1 Ogos 2012
Bayaran sewa sebulan RM 350/3 = Setiap seorang bayar RM 117
Bil air dan bil elektrik dikongsi ( Biasanya seorang RM 20 )


Bayaran yang dikenakan sebelum masuk :
RM 150 ( deposit rumah ) + RM 50 ( bil air dan elektrik )
= RM 200


Lokasi : Taman Badrishah, Lahat, Perak
5 minit dari Tesco, AEON Station 18, Pasar Bina, Kamdar, Mc'd
Hanya untuk penyewa WANITA sahaja


- bilik yang bakal disewa -


- ruang tamu -

- ruang tengah/makan -


- ruang dapur yang agak sepah ketika itu,haha -


Sebarang pertanyaan boleh hubungi daku sendiri, Nurul Yui / 019-2331810. Lagi cepat lagi bagus. Lantai semuanya marmar. Jangan risau, sentiasa sejuk. Muahahaha!


nota kecik yui
Moga ada cepat penyewa baru
taknak la bilik tu kosong
dahlah tinggal berdua aje nanti


Update : Maaf, dah ada penyewa
Kalau takde, akan diupdate lagi ya






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

35 dak comei sayang YUI:

MizzTina said...

klu kt bangi, sure akak yg msuk..

Anum said...

siape cepat dia dapat

are_lin@yu said...

kalau kat serdang nak gak sebab owner nak jual rumah..hehe

AnneRaini said...

biar akak dok situlah..boleh? hehehe

nur anis said...

lapang nya rumah....murah pulak tu...:)

aimie amalina said...

murahnyeeeee..
nk bndingkan dgn rumah sewa owg skrg
huuuu
kalo la dok ipoh
dh bole sewa skali yui
huhuhuhu
x de ke keje kat ipoh utk saya
huwaaaaaaaaaa

ayut said...

mengapakah di perak...hahaha..klu PJ ayut trus booked :)

Ardini Humaira said...

cantik rumahnya :D

ogyep yummy mellow said...

SAlam Ramadhan... Murah amat sewanya tu... pasti jadi rebutam kalau di Klang Valley

J.Syazwana said...

satu rumah 350? murah gilerr. haha.
kalau kat bangi ni kompem kite masuk. huhuhu

Masz Sidek said...

semoga berjaya menemui penyewa... :D

Myra Jay said...

Rumah cantik..

Moga Yui dapat temui penyewa baru ye ;)

msredcheesecake said...

HATI2 PILIH PENYEWA.... HARAP DPT YG BAIK...

Cinta Misteri said...

Hari baik bln baik ni, CiM doakn yui dpt kwn cpt (penyewa yg bkn sj menyewa).....

{brdoa}


Amin..

anismelon said...

hehe..anis dah masuk umh baru dah semalam..okek la..ngeee..

Wanieys said...

besar gak rumah sewa tuh...semoga yui cpt dpt penyewa :))

Saya Disini said...

murahnye sewa umah kt ipoh..kat kelana jaya jgn harap la nk dpt umah murah n cntik cm ni..kompem seribu lebh umah teras kt cni..huhuhu..bestnye dok ipoh...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

la da best nyui (^___^)

Bulan Syurga Firdausi said...

nak sewe yui ngeeee :P salam ramadhan yui alhamdulillah pagi td da dpt popia :)

Cik Rongoks said...

jauh nye.hukhuk

Che Rosliza Che mat said...

hihihi bersihnya rumah sewa yui...dekat jusco baru bukak tue ke?...siapa duk perak bolehlah sewa...

nanakimie said...

wah,ok la tu.umah pun cantik:) da ada penyewa ke?

anitadiana said...

bagus lah yui...tak ada lah mahal sangat ok lah tu..he..he

IntaNBerliaN said...

ooo ni umah sewa yui ek..

Juliet_iRa~" said...

hehehe..dah kuar ea penyewa lama..smoga dpt jumpa penyewa!

Cik Anita said...

murahnya menyewa kat area sanaaaaa! kalau kat KL tempat Nita ni, memang tak dapat langsung harga camtuuuu...hish..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

murah. berbaloi2 :)

azizah :) said...

wah yui..kalau kat sabah ni confirm jijah sewa yui..sewa rumah2 sekali.hhe sana mahal 600 tak seluas rumah yui.. luas la rumah yui..kemas, cantik! bersih..harap2 jumpa la rumah sewa jijah kat sana..huhuhu

azizah :) said...

wah yui..kalau kat sabah ni confirm jijah sewa yui..sewa rumah2 sekali.hhe sana mahal 600 tak seluas rumah yui.. luas la rumah yui..kemas, cantik! bersih..harap2 jumpa la rumah sewa jijah kat sana..huhuhu

shida'R said...

kne cri kje kat sna la...plak ^_^

.........cP~ said...

Salam.

Jauh sangat. Huhu. Kalau kat sini dah lama sewa..memang niat nak cari bilik lain.

smilenajah93 said...

jauh gile perak kakkk !! ww ~

AnAk dEneSor said...

alo perak kalo s.alam nak lah.huhu

RisRose said...

Law ade kt Meru mmg mnta nk sewa ...huhu.. dah le kemas dn murah...
Law ade tahu mn2 rumah sewa area Jelapang-Meru-Chemor gtaw saye leh tak? ane taw ade rumah kwn2 yang kosong.. thanks ME 013 5055581

NOR AZIAN said...

umah saya di seksyen 7 shh alam ada 3 kekosongan.female only. monthly rm128.50 seorg. siapa berminat blh sms/ call sy 0145156722