tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 01, 2013

Misi mencari persiapan raya

Hari ini, Khamis bersamaan 1 Ogos 2013 aku AL lagi. Dia ajak jumpa. Jika tak salah untuk persiapan raya macam sebelum ini.


Sehingga tarikh hari ini, JUJUR tiada satu persiapan untuk diri sendiri. Aku tak pasti kenapa perasaan teruja itu tiada seperti tahun-tahun sebelumnya. 


Yang pasti, aku nak keluarga aku yang lain seronok. Cukup sekadar persiapan mereka lengkap walau tak semewah mana. 


InsyaALLAH jika jadi kami bertemu hari ini dan membeli apa yang patut di Ipoh. Moga dipermudahkan urusan kami berdua. Amiiin.


* Esok aku jejakbalas ya 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Amanina Mads said...

shopping kt mana tu? hehe
suka beli baju kt angsana mall

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
Salam ramadhan ke 23
singgah sini pagi ni :)

beta kupu said...

Slmt bersopink Yui ;)

izan mama mia said...

akak hjg minggu ni br nak terjah pasaraya

are_lin@yu said...

slmt berjumpa n shopping yui ;-)

Zul Fattah said...

InsyaAllah.. smoga d permudahkan urusan..

Qashmere said...

Semua dah mula start shopping raya

Rosmiza Ali said...

Selamat bershopping Yui! ^^,

eima said...

wahhh hari ni dating ye

Cik Muda said...

yeee...!!

wawa syaida said...

betol tu...kali ni macam tak berapa kisah sangat untuk diri sendiri...xtau la nape jadi camtu huhu

Nieyl said...

Salam Ramdhan....
singgah pagi...

E'in said...

belanje ein sekali! hihi.. same laa.. thn nie mcm xde hati nak raya.. ein x beli pape pun lg...

Deqla Manjew said...

deqla pun lom membeli lagi ni..semlm nak ke uptown x jadi pulak.. maybe jumaat, sabtu atau ahad ni mulakan operasi...hihi..

AnneRaini said...

amboi deting ye...

Dylla Abas said...

betul kan...bila tgk family happy pun dah cukup buat kita happy...tc!

azizah :) said...

selamat bershopping yui!

Kakzakie said...

Dah ada yg nak belanja apa lagi Yui pilihlah. Kena juga menggembirakan hati sendiri Yui..

dear xila said...

ececehh tula umur matang kot jd raya biasa2 je aslkan fmly gemnira huu

Nisah Idham said...

haaa nak jejalan kemana tu kat IPoh.. hehe akak plan balik ni nak g mydin or greentown nova. nak cari baju2 raya.. hehe ade buat sale tak kat area situ ?

J.Syazwana said...

samelah tahun ni giler takde mood. baju raya pon baru satu.

Eca Dwinky Asha said...

eca baru beli shawl je..tu pun kebetulan nmpk shawl polka dot pink sama mcm baju raya.hehehe..kalau x,mmg xde la persiapan apa2.

Cik Nur™ said...

persiapan Nur pun zero lagi...
huhuhu...

entahlah..mood raya mmg hilang...

ayut said...

samalah kita yui...tak de smgat sungguh tahun ni...pk org lain jer..dri sndri mmg tak fikir apa pon...