tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 29, 2012

Felt Starter Kits Yui - Pek Jimat

Sejak dua menjak, aku ada ternampak key yang mencari starter kits felt craft. Maka dengan rasa rendah diri, aku turut juga menyediakan set starter kits untuk felt craft yang ku rasakan agak jimat! Korang bolehla buat apa yang patut dengan peralatan asas yang ada itu.


- poly felt sepatutnya ada 20 pcs okay -


Meh aku nak bagitahu barang-barang apa yang ada dalam set permulaan ini okay. Aku rasa cukup untuk crafter baru yang ingin mencuba bidang ini ^__^


1) 15 pcs poly felt ( random colour) - 12cm x 21cm
2) 1 pack fiber
3) 2 pcs riben ( 1 meter setiap riben )

4) 5 pcs brooch pin bulat ( random size )
5) 5 pcs pin 2 lubang ( randomsize )
6) 10 pcs butang ( pelbagai saiz & corak )
7) 3 pcs hp strap
8) 3 pcs keychain
9) 10 pcs google eye ( random size )





Harga termasuk postage :


Semenanjung - RM 30
Sabah & Sarawak - RM 34

* Tambah RM 4 jika mahu box 12 bahagian
( jimat RM 1 )

PM jika berminat orait ^__^




Sebarang pertanyaan leh komen okay. Bantuan mendapatkan pattern, insyaALLAH ada dalam blog craft aku ini okay. 


nota kecik yui
Ada yang berminat leh bagitahu
dan aku akan membantu
sedaya mungkin okay




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Akak ni tak berapa nak kreatif macam Yui...huhuuu..

eintan nurfuzie said...

huhuh... akak x creative cmni la..ehheh..klu buat mesti stgh jalan je

anitadiana said...

bagus gak tu yui...tapi kak ita tak reti..tangan tak ada seni..he..he

Wanieys said...

tgn xkreatif nak buat semua tu...tp cam tringin ja nk berkraft ni hehe

StuntWomanWho :) said...

Boleh lah jual ya lepas ni :)

are_lin@yu said...

ayu berminat..tp tak kreatif..nak bljr dgn dear lah nti..hehe

azizah :) said...

jijah pon ada beli ni dulu.. sampai sekarang tak guna pon lagi.. sebab malas menguasai diri..huhuhu rugi je tak buat.. hishh

Saya Disini said...

comei

Eza Boom Boom :) said...

Eza tak kreatip... huhukk :( tak reti nak buat craft..

Juliet_iRa~" said...

aloo comelnyaa..bagus la yui buat...tp ira xda la mood nak wat felt craft ni..hee..tp suka tgk yui buat design2..:D

Nor Nadiah said...

hihi..brg utk sugar glider pon ada berkait dgn craft..:D

msredcheesecake said...

bila tengok org wat craft rasa nak wat sbb pasan kretip... tapi hakikatnya tangan akak keras cam batu....

Cik Jannah said...

selamat maju jaya yui. yui memang kreatif untung dapat keistimewaan tu kan?

♥e'in♥ said...

makin maju nampaknye perniagaan kwn e'in nie.. :)

Woofer Storm said...

cantik buatan awk,tapi untuk nak bagi sy buat sendiri mmg tak mudah..hehe

#slmt mlm^^

Azhafizah[フィザ] said...

buat masa sekarang fiza xde mase lagi yui nak buat ni.tapi berminat sangat nak try felt craft ni..tunggu masa free nanti fiza roger2 yui ye.

Che Rosliza Che mat said...

akak minat jugak buat craf nie...cuma sekarang tak ada masa...sibuk melayan anak hihihi...

Bulan Syurga Firdausi said...

kreatif la yui ni heee

psss yui keje kat bank rakyat kan?kalau ada bank rakyat buat jualan emas2 yg lelong tu bgth erk ;)

Cik Anita said...

Alahaii. Nita belom ada rasa minat lagi lah. camne nak buat? hihi

shida'R said...

bestnyerr bila tgan kite ni sgguh bseni kan yui :)

are_lin@yu said...

nice dear ;-)..moga bisnes makin maju ;-)

Aishah Jahirah said...

bgs ada starter kits...:)

NOOR FATIN said...

saya pn xberapa kreatif nak buat craft ni.. hehehehe ;D

IntaNBerliaN said...

baguslah yui ni.. pndai bisness :-)

Anonymous said...

salam,,klu nak tempah,,ad lg x??

Muhd Fatah said...

nk oder