tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 13, 2012

[6] Hanya letak url blog dan masuk bloglist cheese+cheese

Rasa kejap berlalu sudah sebulan. Entry sama juga seperti bulan-bulan sebelum ini. Teruskan misi mencari calon-calon yang sudi menjadi sebahagian keluarga cheese + cheese.. yang tetap ada, tahniah!  Perjanjian tetap perjanjian..




Terma dan syarat


1) Terbuka kepada mereka yang rasakan diri mereka rajin bw singgah sini
2) Letakkan sahaja url blog kome di komen entry ini 
    cth : nusha1706.blogspot.com tak perlu ada http://
3) Lihat samada url blog kome dah dimasukkan ke cheese + cheese
4) DONE!! * boleh duk diam-diam ^__^


Camne?? Sangat mudah kan. Syarat pon mudah, jadi ikut aje. Tak ikut, secara berhemah, aku TERpaksa abaikan ya. Korang mudah kerja, aku pon macam itu juga. Jangan time tengok entry ini beriya bagi link tapi pastu diam menyepi seribu bahasa!!


Kalau tak faham , boleh rujuk entry ini. Motif aku buat camni tiap-tiap bulan adalah untuk mengenali lebih ramai blogger yang sememangnya sporting!! TQ jika ada yang sudi masuk dalam cheese + cheese ..


Tarikh tutup : Bila-bila masa aku suka ♥♥

TAMAT sudah, tunggu bulan depan plak ea


p/s: Malam ni last episod citer vanilla coklat
opkoz pengakhiran yang baik kan???
^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

jum pakat ramai2 jadi keluarga yui :)

Gadis mutiara_Solehah said...

nak pakat2 join lah

saranghaesolehah.blogspot.com ^^

shida'R said...

shida mau hehe..

duniakushida.blogspot.com

:)

nanakimie said...

xsabar nk ngk,nana ngk o9 je la nt,kalo kat umah lama dah ngadap depan tv kul 9 nt,huhu....hee,tula hope pengakhiran nya baik2 aje...:)

NOOR FATIN said...

nakk!!

anakmama89.blogspot.com

thanks! :)

cIk JanNah said...

www.cikjannah.com

ehh terletak pulokkk/. keh3

iLiAiSyAhkaDir said...

joined

iliaisy.blogspot.com

CikPuan Azizah said...

aci tak...nak join jugak. kuikuikui

zOeY zAu YaH said...

wah...rajin..hihi

Che Izwa said...

Nak join :)

salahbelog.blogspot.com

Lin Azlina said...

saya rajin :)

http://www.linazlina.com

MaYa MustWany said...

hahah ayat last selamba je bila2 masa.hahah

Miss Nadya said...

nad nk masuk larh..:)

eMMe said...

akak sporting, tapi takleh committe dgn Blog la yui..camner? moga dipertimbangkan hahaha!

aimie amalina said...

hajen sgguh kembo ni ye :)

nur anis said...

nak masuk jugak..:)

sayanuranis.blogspot.com

aniss said...

otw buat blog baru..then ambe nak buat ni!

Cik Wani said...

nak join :)

miss-wani.blogspot.com

paan said...

nak join boleh ?? hehe

paanzai.blogspot.com