tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, December 15, 2012

PREORDER : Shawl Halfmoon Plain

Entry kali ini lebih kepada promosi untuk blogshop aku Nurul Yui Collection ya. Kali ini nak jual shawl halfmoon yang menjadi fesyen terkini gadis, mak gadis dan seangkatan dengannya. Kih kih.







Ada 11 warna semuanya. Cantik-cantik belaka. Aku sendiri dah cuba. Tak jarang dan mudah untuk dikendalikan. Bagi yang bermuka bulat, pakai shawl ni takde nampak bulat. Siyes! Aku kan muka bulat.


Macam mana nak beli? Ok ikut step berikut ya :

1) Order boleh buat melalui mesej 019-2331810,PM di FB atau emel nurulyuicollection@gmail.com
2) Buat bayaran penuh termasuk kos poslaju ke CIMB ( nombor akaun akan diberikan )
3) Perlu tunggu paling lama seminggu untuk tempoh preorder
4) Perorder bermakna, tempah dan kena tunggu stok sampai


Berapakah harganya? Jual murah-murah saja. RM 34 ( semenanjung ), RM 37 ( sabah sarawak ) termasuk  kos poslaju. Boleh tengok ada yang jual RM 39 belum masuk poslaju tau. Sangat berbaloi bagi yang malas nak kuar dan berjalan sana sini, tunggu kat rumah dan abang posmen hantar.








Sila abaikan model tak bertauliah bershawl halfmoon kuning di atas. Kih kih. Suka pakai dan senang dibentuk. So, apa lagi, berminat sila segera hubungi aku dan senang aku kumpul order. Lagi cepat lagi bagus senang kerja.



- pink belacan dan hitam -


# InsyaALLAH tahun depan masuk stok kain pasang. Moga semua dipermudahkan. Amiiin.


BERMULA 2013, TIDAK ADA LAGI
ORDER UNTUK SHAWL HALFMOON PLAIN
HANYA SHAWL HALFMOON BERMANIK { ENTRY }
YANG ADA STOK
HARAP MAAF







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

66 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

comel aja..hehe..semoga bisnes maju yui ;-)

AnneRaini said...

wah makin maju bisnes kamu ye yui..moga terus suksess..

Anum said...

comel2

Nyue said...

semakin maju bisnes yui :)

baby lydia said...

semoga berjaya dear !!

fiQRa said...

murahnya yui. eeee geramnya. actually semalam mas baru order shawl halfmoon mcm tu. tp mahal sikit dr yg yui jual. hmm, rugi lak rasa beli semalam :(

**nk je order kat yui. huk3

anismelon said...

mcm mcm bisnes skang erk..huuu..mudah mudahn maju selalu..amin..:)

hananhadila said...

comel comel :D

-meeSUPERGIRL- said...

tudung pesen mcm neh pulak yeee ..

azizah :) said...

wahh cantiknya yui.. nak order tapi bila duk sabah ni susah sikit nak g poslaju bagai.. tensen jer..

Mrs Lurve said...

cantik! suka warna ijau tue

maszmadi said...

cantik kaler yang model tu pakai... kalu beli banyak ada diskaun x?... banyak tu dalam 2 ke 3 jerk... hehe

IntaNBerliaN said...

alahaiii cantiknya :-)

Puan Ira said...

semoga berjaya

Noraim said...

nak knl dgn model tak bertauliah tu blh? kihkih.

Noraim said...

suka mkn petai sambal ikan bilis. yummy!

Noraim said...

eh ke ade salah komen td? maaf kalau salah!

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya ye

mia izzati said...

licin yek tudung nihh...cantikk

nanakimie said...

xpenah kai shawl...hu.....apapun moga bisnes yui berkembang maju dan terus maju:)

Cik Nur said...

cantikk..!
Setakat ni ade satu je tudung half moon ni..

nanti nak beli boleh cari yui.. :)

★ aIsyaH ★ said...

nice..^^

semoga bisnes y dijalankan terus maju..xD

Nur Zulaikha said...

wahhh..dah buat bisnes ea..bagus2

ekabukanmakcikkau. said...

wane biru tu cantekkk

CekbOlat-bOlat said...

nama "pink belacan" hahaha da jugakk

Eza Boom Boom :) said...

tak sabar tunggu kain pasang. hee. yui jual la tudung bawal plain.. :))

nadia said...

selamat maju jaya nuyuiii. :))
cantikkk sangat pakai tudung macam ni kan.

P U C A T said...

pestime tgk plain halfmoon.
cantik!!

Lyaa Suriany said...

tak nampak bulat pun muka awk
seriously. bujur je. kalau lya dah mcm bola gamak nya

ayut said...

dr blog craft ke sini sbb nk tgk model..hihihi..cantik..musim skrg ni..tgh memikir nk tak :)

ieda said...

cantik
fesyen nie dah comeback kan ;)

L said...

nak beli utk awek pun, awek dah lari. haha adoi... lawa2..

Jom singgah baca sekejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik la yui

syiela said...

cantik! moga bis bertambah maju

***tag yui http://semekarartie.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

faiq said...

:)

Azhafizah Md Nor said...

Hot items sakang ni kan yui..selamat ber biz yui.

Che Rosliza Che mat said...

cute tudung tue...lagi2 model tudung tue..

Aishah Jahirah said...

wah akak ketinggalan ke ni...yui da ada nurul yui collection...semoga terus maju bisnes...:)

Nor Nadiah said...

cantiknyer sygs..:)

nad rindu kat yui tbe2...tu yg nk baca entry ni ..

adjual kain pasang pulak nti eh? msti cntik2..:)

::CIK LYNN:: said...

comei yui pkai :)

shidaR said...

yui comel berkenan plak hehe..tp camne nk paki tu? tdung sarung terus ke? atau jns bawal 4segi tu?

Yulia Rahmawati said...

cantik2 semuanyaaa :D

deno said...

COMEL COMEL COMEL!:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yui pakai apa pun tetap comel :)

Khaifaiz Khaifaiz said...

menarik2... boleh tanya cik isteri nanti

wahida said...

cantik dan murah....

tapi aku tak reti pakai tudung gini...huhu...

Nur farahiza said...

ade jual turban tak ?

adyna said...

cantik2 ;) MCM TUAN DIA LAK

Marya Yusof said...

As salam,

Hai Yui! Moga bisnes sukses ya! Ramai yg berminat nampaknye tu :))

Myra Jay said...

Comel je tengok Yui pakai, akak tak penah ada lagi tudung halfmoon ni, boleh la nanti order ;D

Nisa Greennnpanda said...

comel yui pki shawl tue..
moge mkin maju bisnes yui ye..

izan mama mia said...

Moga semua dipermudahkan. Amiiin.

p/s..comel model gambar tudung kuning tu..ehe

Misz Mieza said...

Trend skang kan tudung ni.. Macam ni rupanya rupa tudung ni.. MM selalu dengar tapi tak pernah lak taau cemane rupanya.. Hehe.. Sorilah, MM ni katak bawah tempurung sikit.. Cantik! ^_^

Nizam Ijam said...

wah... cantik... pasni maju r.. :)


saya dah update :)

teratak hati said...

Eh bila yui ada bisnes yui collection ni..tak tau pun..dulu yg felt craft tu je kan...nk g terjah la..

Rara Nasiha said...

teringin jugak nak ada satu tudung half moon ni :)

TiranaAduka said...

salam yui
Singgah:)

[sutera kasih] said...

wahhh...murah awk jual :)

Juliet_iRa~" said...

wah mcm best je yui..

chiffon ke jojet ek?

Amanda Suria said...

alhamdulillah.....bab kain pasang tu akak suka..tp make sure cotton tau...x kisah vietnam punya or korea...hehehehe....

Masz Sidek said...

cantik...
semoga maju jaya dlm bisnes yui... :)

Teenager Housemaid said...

semua kaler dia sangat manis...:)

Mimie said...

cantik

man said...

Mcm2 tudung2 skrg..tahniah

fieda said...

shawl ni mmg comel..yg pakai tu comel jugak..hihi

sHaRiNa eLyaNa said...

cute n shawl pun cute sama hehe