tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 04, 2012

Order Shawl Halfmoon Plain hari ini

Oh ya, just nak inform pada yang berminat nak order Shawl Halfmoon Plain, korang leh order pada aku harini sebab aku nak order terus pada pembekal. InsyaALLAH esok dapat dan akan ku pos pada anda Sabtu ini.


Antara warna Shawl Halfmoon Plain yang ada { sementara stok masih ada } :

1) Blue Elektrik
2) Grey
3) Dark Grey
4) Green Apple
5) Hot Pink
6) Pink Belacan
7) Soft Purple
8) Purple Masam
9) Merah
10) Kuning Mustard
11) Hitam


Warna yang selalu cepat habis stok adalah HITAM dan HOT PINK. Nak tengok hot pink macam mana? Gambar di bawah ya.


- warna Hot Pink -


Harga masih sama. Termasuk poslaju RM 34 ( Semenanjung ) & RM 37 ( Sabah/Sarawak ). Kalau beli lebih 2 pcs jadi RM 62. Kiranya poslaju RM 6/RM 9. Beli banyak lagi jimat kos poslaju kan. Apa lagi, ajaklah kawan-kawan yang nak order.


Anda boleh order pada aku arini dan payment harus dibuat ke CIMB selewatnya 12.00 tengahari esok ya. Kira aku booking untuk kome dulu.


- bentuk shawl -



Boleh buat order seperti yang diberitahu [ link ]. Atau mesej terus 019-2331810. Dengan segera aku balas. Hiihihi. Ini harini je tau. Lambat kira tunggu lambat sikitlah sampai ya. Warna-warna tudung boleh rujuk { sini }.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Anum said...

comelnya

Nyue said...

wahhh..cantik2....hehehee

Aishah Jahirah said...

mmg hot la pink dia...mencapah...

baby lydia said...

smlt berbiz nusha ^^

Tihara said...

as salam

comel2 color dia :)

maszmadi said...

sweet lah model tu..... hikhikhik

done sunway

Cik Nur said...

Cepat2.. :)
nanti habis.. :)

tp kenapa tudung halfmoon nur nampak labuh eh..

deno said...

cantik2! :)

ayut said...

mmg nmpk pink menyerlah..huhuhu..byk lg stok..tp baju takde..nk match gan ap nnt..tgk2x dulu...hihi..

ayut tag yui ea ;)
http://akuayut.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html

azizah :) said...

cantiklah shawl camni... memang teringin nak pakai.. jijah nak beli tapi agak susah yui sebab kat sabah ni kdg2 tak dapat pon pos laju tu..leceh..

Mrs Velentine said...

comel...done nespray

IntaNBerliaN said...

cantik warna hot pink tu

new hope said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nurul Husna Mohd Hassan said...

memang hot la yui pakai :)