tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, December 30, 2012

Percubaan pertama sediakan casing hp

Oleh kerana blogger Naniey bagi kepercayaan 100% untuk aku yang KALI PERTAMA sediakan casing hp, maka aku terima tempahannya.  Berdebar hati ini takut hasilnya entah apa-apa.


- Baru 70%, belum jahit -


- contoh yang diberi oleh Naniey -


Untuk harga, ukuran dan lain-lain akan diupdate setelah siap di blogshop Nurul Yui Collection. Moga cik manis sudi tunggu casing Iphone ini siap ya. 


# Cuti yang ada diguna sebaiknya. InsyaALLAH.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

trah zain said...

comell la,, hehe

Tihara said...

mesti jadi punyer :)

Ena's Palace said...

Gud luck...xsabar nk tgk hasil dia

Steffany Daph said...

atototto..itu sngt cute :D

Shakira Pathi said...

comelnya panda :D

mrs Q Mia said...

frust time nak gunting2 tu, selalu senget benget..heeeee

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

somel da tu yui.. gud luck dear

Azhafizah Md Nor said...

comel..dah siap lagi comel kan.

Deq's Qienz said...

wahh rajin..dan sgtlah kreatif..kalo akk beli ja senang..hahaa.malas nk prosah..huhuu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo cute la yui hehe

ct kektus said...

Yui tangan seni. Mesti boleh jadi punya. :D

azizah :) said...

yui cantiknya... comey jer bear tu!

nanieybarnieylurviey said...

Yeayyy jadi mcm gmbr yg diberi :) :) xsbr esok

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ala comeinya panda ni.. :)

sHaRiNa eLyaNa said...

comelnya pnda tu..dah jd kan hehe

shidaR said...

yui pasti blh bt..yui kretip sgt2!!