tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 04, 2012

BE ke 14 [2012] - Sunway Education Application

Alhamdulillah, rezeki berblog. Rezeki dari ALLAH. Kali ini BE ke 14 untuk penghujung tahun 2012. Datangnya dari Sunway Education Application. Tempat belajar ni kan. Terima kasih sudi menginap di blog daku.




Oh ya, kalau korang nak tau, rasanya BE camni ada gak singgah blog aku tahun lepas. Dan ia antara amaun terbanyak yang pernah daku dapat. RM 20 ++.


Kalau nampak berlegar, bolehlah klik-klik kan. Korang jangan risau, setiap kali aku BW dan nampak iklan berkeliaran di blog anda, InsyaALLAH akan ku klik. Korang inform aje aku okay =__=


# BE ke-13 dari DiGi masih menginap. Dok lama-lama tau. Masih takde seorang antara 5 orang yang hantar detail, takde juga, lepas kui 12 tengahari ada pemenang baru ya. Mungkin mereka tak sudi, hihi  =__=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

tahniah...x nampak iklan..nampak maxis je..done maxis

Myra Jay said...

Tahniah Yui, moga BE tu terus kekal lama dan earning masyukk ye :D

Cik Muda said...

aikkk pat adiah pun takmo ke??? heheh~
mungkin derang tak perasan kot atau tak update blog lg ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah yui..murah rezeki :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak klik tourism australia

nur anis said...

tahniah yui..:)

Mrs Lurve said...

uiii..bestnya, tahniah yui,
done aussie..

syiela said...

tahniah.. harapnya bertapa lama2 kat sini

ayut said...

tahniah yui...dpt BE lg..!lom jmpe iklan tu tp klik jgk Tourism Australia utk Yui! :)

licha liza said...

congrates yui.. bestnya dapat BE

are_lin@yu said...

thniah yui..done klik2..hihi

azizah :) said...

tahniah yui! sunway duk lama2 dalam blog yui tau.. :)

iklan taknampak menari2 la yunk.. t jijah datang kembali yer :)

AnneRaini said...

byknye dah dpt BE.. Tak pernah BE akak cecah RM20..hehe.

nik ros said...

tahniah..byk gak tu kalau dapat 20 ++
sis tak penah dapat dlm 20 ++

Aishah Jahirah said...

tahniah..iklan nuff yui tgh tido kot,xkuar pun tiga2.kalau ada mmg akan diklik..:)

Anum said...

Tahniah

Tihara said...

as salam

congrats yui..in shaa Allah akak pn akak klik ads yg timbul di blog kawan2..kita sedekah klik ape salahnye kan:)

Cik Nur said...

Rezeki..rezeki..!
Tahniahhh... :)

mama aryan said...

alhamdulillah..moga terus dimurahkan rezeki

wahida said...

aku jugak lama tak lekat BE...huhu...

Nur farahiza said...

wahh tahniah ye . tapi kenape tak nampak iklan dekat blog erk

man said...

Tahniah nanti klik iklan man jgk..hehe

sAkuRa rOckerS said...

tahniah

IntaNBerliaN said...

tahniah yui

WNDiyana , said...

wahh, best laa :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah. rezeki tu yui :)