tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 20, 2012

Ole-ole dari Universal Studios

Baru-baru ini Shapit bercuti ke Singapore bersama kakaknya. Teman kakaknya. Tak sampai hati biarkan kakaknya seorang diri. Jumpa baru ini, dia berikan ole-ole yang telah dia belikan semasa berada di sana. Untuk aku dan 3 orang adik aku.


- 3 kanan untuk adik-adik -


Tak dapat nak ke sana, dapat cenderahati dari sana pun dah bersyukur. Terima kasih Shapit. Tengok keychain macam murah aje tapi harganya, mak ai. Makan kek SC lagi besh. Lalalala. Takdelah. Orang bagi kita terima. Suka suka.


Nanti aku pulak bagi ole-ole kat unk ya Shapit. Tahun depan. InsyaALLAH. Untuk mak dan abah takde sebab bukan depa nak guna pon keychain kan =__=






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

37 dak comei sayang YUI:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah bestnya...dpt hadiah dr snaaaa//hehe

Nyue said...

best nye dpt keychain..huhuhu....

eintan nurfuzie said...

nak yang pussy to... heheheh

cinta siswi said...

waa.. seronok! keyhain pun comel.. :)

Tihara said...

special editon nye keychain ni..mesti mahai kan yui :)

beta kupu said...

cantik key chain USS yg kiri tu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh

dapat keychain pon jadilaaa kan...

AnneRaini said...

akak pun nak tunggulah hadiah tahun depan..hehehehe..(sibuk jerr..haha)

Mimie said...

wah bestnye dpt cenderahati...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ingat gak si shapit ngan buahatinya ni ya...syoknya!

Mrs Velentine said...

bestnya

ayut said...

org memberi kite menerima...yg penting ttp ingt nk blikan sumthing kan..terasa istimewa disitu..hihihi ^^

J.Syazwana said...

plan nak pergi uss tapi asyik tak jadi je. huhuhu

Amalina Ali said...

Ha, keychain nampak murah tapi harga dia, perhhhh.. kemain.

Puan Ira said...

yg penting universal studio..hehehe

Cik Nur said...

org dah bagi, kita simpan baik2.. :)
boleh buat koleksi.. :)

Kesuma Angsana said...

wah2 seronoklah !

deno said...

syoknya.. deno pun hari tu pegi sana juat beli keychain.. mahal tuuuu kalau beli baju pun mau 40 sin dollar tuu.. duit malaysia da ratus!

abah khalisha said...

Bak satu!.hehehe

ieda said...

banyaknyee keychain dikk
kalau FM akk dah ngecekk dah tadi ekeke ;)

^^eKaTiKaH^^ said...

betul tu.. tak dapat pergi, dapat ole ole dari sane pun sudah cukup.. hehe..bestnyeee :D

Che Rosliza Che Mat said...

bestnya dapat gift dari sana...

azizah :) said...

simpan baik2 tu..nak pergi memang la susahkan.. ada juga kenangan tu..

نورعيم said...

barang mahal tu. bkn sama dgn duit kita. hihi.

KY said...

cantik juga tu..

diana said...

barang sana memang mahal2 la..huhu,..
buat beli makan pun kenyang..haha

nik ros said...

bestnya. siap beli untuk adik2 jugak yea.

Nadia Johari said...

wah untg dpt brg dr sne..leh bg sini x..hehee

adyna said...

akak dapat fm masa adik g sana :)..memang suka sgt ;)

nanieybarnieylurviey said...

Happy kan? Cntik la yg kiri tuh

shera haifa said...

opss kita g USS pun xbeli ole2. mahaii sangt2

::CIK LYNN:: said...

mahal pn xpa...tanda ingatan org tsyg :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

1 hari mesti ada rezeki yui p sane :)

najihahfara said...

seronoknya...nak pegi pun entah bila

Azhafizah Md Nor said...

untuk orang yang tersayang mestilah ada ole ole kan..cantik keychain ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

weeee bestnyer yui...cantik2 semua

shidaR said...

wahhh bestnye yui... :)