tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, December 28, 2012

Keistimewaan Felinna Beauty Inch Loss Lotion

Jom aku nak share kebaikan atau kelebihan penggunaan Felinna Beauty Inch Loss Lotion. Maaf tulisan macam pelik sebab aku copy paste saja dari page aku. Hihihi.





Keistimewaan Felinna Beauty Inch Loss Lotion


♥ Felinna tidak terlalu panas tetapi mempunyai bau wangi. 

♥ Rumusan yang bagus untuk melembutkan kulit, masalah kulit kering, selulit, bagi mereka yang merekah di tapak kaki pun boleh cuba.
♥ Menghilangkan lemak dan selulit
♥ Memperbaiki serta merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
♥ Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat untuk semua, termasuk wanita hamil (syaratnya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.
♥ Menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak bagi mereka yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan pengurusan badan.
♥ Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)


Khasiat Felinna Beauty Inch loss Lotion


♥ Aroma Wangian 

♥ Ianya hangat dan sesuai untuk mereka yang aktif.
♥ Ia juga berkesan memecah lemak dan membuang angin dalam badan. 
♥ Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan. 
♥ Rumusan semulajadi, halal, buatan Malaysia dan berkualiti.


Cara menggunakan Felinna Beauty Inch loss Lotion 
Picit secukupnya dan sapu pada bahagian selulit serta kawasan yang sepatutnya sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit. Sapu dua kali sehari, selepas mandi pagi dan malam. 


Produk info
Tiada bahan kimia
100% herba semulajadi
Mudah digunakan
Tidak panas
Berbau wangi dan selesa
Mendapat kelulusan KKM – No. KKM : NOT121006160K
Sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan
Standard Pack : 180ml per botol


HARGA
 
1 BOTOL RM 75 ( Semenanjung ) RM 80 ( S/S )
POSLAJU SEMENANJUNG RM 6
SABAH/SARAWAK RM 8



Mesej segera 019-2331810 untuk order kerana stok adalah terhad. 



Kita mencuba dan berusaha, hasilnya dari-Nya. InsyaALLAH. Tak salah mencuba kan =__= Aku sendiri dah cuba sebab itu berani menjadi dealer. Nak tahu pengalaman aku sendiri? Boleh baca {entry}.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

-meeSUPERGIRL- said...

selamat mencuba semua :)

Anum said...

salam petang jumaat
singgah ptg :)

Mrs Velentine said...

x sabar nak cuba

diana said...

barang ni tengah fenomena nih..heheh..

Amirah Adnan said...

amboi..bisnesswoman yang berjaya neh.. hehe

ayut said...

skrg pkai yusmira sbb skali blh bunag angin..losyen ni tak panas ea..bgus jgk..tak la kpanasan klu pakai..hihi

Deq's Qienz said...

opismate akk pon ada jual..tp lum guna lagik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

fellina mmg mcm best..tgh meletop skang ni

azizah :) said...

menariknya.. kalau bg free confirm pakai..heee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bertambah cantik la yui pasni :)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah heabtla losyen ni hehe

Eza Faezah said...

sapu mana2 pun boleh ke dear?