tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 03, 2012

Masih kurang sihat

Bukan aku yang kurang sihat tapi si comel Shinchan ini. Haritu dah minum air kelapa, dah kurang panas. Baru-baru ini aku ada beli ubat demam, cacing dan bagi lalu makan. Tapi keadaan dia tetap tak bermaya mana. Makan pon nak taknak.


- macam inilah keadaannya -


Alahai Shinchan sayang, moga kamu cepat sembuh ya. Hari ini pon minta adik belikan air kelapa lagi. Moga dia akan kembali ceria dan aktif seperti biasa ya. Amiiiin.


# Baru pemenang utama yang bagi detail, yang 5 orang tu taknak ea? Last perlu submit detail sebelum 12 tengahari esok. Takde juga cabut nama lain. Tak suka ulang banyak kali =__=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

38 dak comei sayang YUI:

nasriz fardisza said...

kesiannye tgk...takut gak klu kucing kena demam nie...

Anum said...

ala cianya dia

Aishah Jahirah said...

la cian shinchan...mgkn kesan sisa2 demam tu masih ada.xok lagi bawa jumpa vet la yui...

Nyue said...

kecian nye keadaan shinchan xsihat..letak belakang peti sejuk..xpun bwh...hope shinchan kembali aktif..

nanieybarnieylurviey said...

moga shinchan cepat sembuh.. gebunye die..

p/s: yui hujung bulan ni nani kasik ukuran tu eh..da lme pending nk order casing phone tu.. :)

syiela said...

kesiannya sinchan.. moga cepat sembuh ye

Mrs Lurve said...

sian shinchan...kena bwk dia g joging nie, bg kuar peluh hehehehe

ayut said...

nape la shinchan ni yerk...cian ye la....sensitif jgk kucing ni ye :) hope dh minum nnt shinchan ok balik dan tak dmam lg...

Che Rosliza Che mat said...

cian sinchan...cantik bulunya...

Cik Muda said...

hari sudah kte ada tengok rancangan Obsesi...

teruja tengok sorang akak ni yang terlalu obses dengan kucing sampai sanggup renovate rumah dia untuk keselesaan kucing2 dia yang nama prince ngn domino... Dasyat.... Siap pasang aircond lagi dalam bilik derang ni...

pssst..Yui taknak try ke buat rumah untuk kucing.... ?? hee..

nur anis said...

sinchannn..semoga cepat baik ye....

are_lin@yu said...

alahai siannya...ingt yui krg sihat td..huhu

cinta siswi said...

okeeeeeyy.. besauu pnya kucing.. menakutkan je.. tp comel.hehe

semoga cepat sembuh shinchan!

Rapunzeel Cikilolo said...

suruh kucing pegi carik sayur2 die sendiri. insya-allah sehat...

maszmadi said...

sian kat sinchan, moga cepat sembuh yerk.....

Cik Nur said...

aloo..siannya dia..!
nur dulu pernah bagi air glukus dekat kucing nur...alhamdulillah ok..

hnahdy said...

cianya.. harap cepat sembuh

kucing hana yang kecik sikit demam kemudian mati.huhu anibodi xkuat.

dEdEQ dE wIshEs said...

MOGE SINCHAN CEPAT SIHAT ..

deno said...

olo tomey2.... :)

AnneRaini said...

alololooo cian sin chan..

Nur farahiza said...

comel betol . geram

MarliaMarble said...

alahai kesian dia..mmg risau bile kucing demam..kang melarat2 sampai terbaring berhari2 haa..

MarliaMarble said...

alahai kesian dia..mmg risau bile kucing demam..kang melarat2 sampai terbaring berhari2 haa..

shera haifa said...

keiannya sinchan.. moga cpt smbuh.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

kesiannya die

Eza Boom Boom :) said...

kesian sinchan dear. huhu. mmg kucing mmg kadang2 dmam. ye la, eza skrg ni pun tgh demam.. :(

Aty_Fared said...

alahai...risau kan kalau kucing kite sakit demam...ritu mase awal2 rezqi ngandung..die mabuk teruk..hahah..kuceng pon ley mabuk tau...akak siap bawak gi klinik...ruper2 nyer ngandung..alahai....

Noraim said...

sinchan kenapa sis?

lynndAmya said...

alah comelnya, semoga cepat sembuh si comel sin chan :)

nik ros said...

cantiknya bulu kucing ni.

azizah :) said...

ayoo yui cepat bawa dia g vet takut dalaman ada yg sakit...moga cepat sihat yr shinchan.

Marya Yusof said...

Alahai ciannye tgk si Sinchan ni... bwk g klinik lah Yui...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

la sian sin chan xsembuh lg..moga sin chan cepat sembuh

Tihara said...

as salam

alaa kesiannya sin chan..moga cepat sembuh yea..dia cumel:)

mama aryan said...

siannya dia..moga sinchan cepat sembuh ye

J.Syazwana said...

omeynya.
teringin nak ada kucing tapi malas nak jaga.
nak main2 dengan dia je.
boleh tak gitu?
hahaha

IntaNBerliaN said...

moga cpt2 sembuh ye sinchan

Deqla manjew said...

comelnye...kucing dah sihat lom ni???