tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 31, 2012

YES 2012 : Felinna Inchloss Lotion + Vitamin C plus Pure Collagen

Ada lagi beberapa hari untuk promosi harga debabooommm untuk produk yang tengah hot di pasaran iaitu dari Felinna. Boleh terus order padaku dan last order haruslah pada 31/12/2012. Selepas itu, harga kembali seperti biasa.


- mesej terus untuk feedback segera -


Anda pernah mencuba produk ratusan ringgit tapi tak berjaya? Apa kata anda cuba produk yang tengah hot di pasaran iaitu Felinna! Sekarang tengah sale!! Memang jimat sangat. 2 produk hanya RM 130!! Normal price RM 160.


Yui sudah cuba, anda bila lagi? Hihihi. Jangan tersalah beli yang tiruan ya. PM yui atau mesej untuk detail. Selagi stok masih ada.


Boleh juga beli satu produk tapi normal price la ya =__=


Untuk belian satu produk :-

Felinna Inchloss Lotion : RM 75 (Semenanjung) RM 80 (S/S)
Vitamin C plus Pure Collagen : RM 85 (Semenanjung) RM 90 (S/S) ( 30 kapsul )

-------- Harga sama tertera seperti dilabel  & tidak termasuk poslaju --------


Khas untuk para blogger Corat Coret Nusha, harga RM 130 sahaja yang perlu anda bayar. Postage yui bagi FREE! Tapi sampai promosi tamat ya. Selepas ini postage kena tanggung sendiri. Hihihihi. 


Selagi stok masih ada kerana produk-produk ini sangat laris!!


# Nanti akan ku ceritakan kelebihan dan dari pengalaman aku sendiri okay


Update : Entry dari pengalaman daku sendiri menggunakannya



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

Cik Nur said...

wahhh..tawaran menarik ni...!

Azhafizah Md Nor said...

wahh sudah berbisnes felinna pulak..selamat ber biz yui.moga terus murah rezeki

ct kektus said...

nak tau jugak keberkesanan felina ni. :)

-meeSUPERGIRL- said...

yui nt cte lah perubahan dan kebaikan pakai produk tu ..

Puan Ira said...

yui ada jual yew...nnti bole beli kat yui..free postage jew...ada x yg nak share...ira nak vitamin..hehehe

nik ros said...

murah dah ni. untung rm30..hehe

are_lin@yu said...

wahh yui dah cuba...hihi..mmg dah femes produk ni kan

nanakimie said...

wah,yui pun da try ye,hee..bagus2:)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahh femes skrg produk ne.. kalau ada duit nak jugak try:)

IntaNBerliaN said...

ooo yui pun bisnes felinna yer.. :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

fellina tgh top skang ni kan hehe

Liza Licha said...

amboi yui... hehe... masyuk la skg

Mrs Velentine said...

kalau beli satu jer boleh ker?

نورعيم said...

mahal jgk eh. hihi. ada housemate ug guna produk ni. katanya panas sikit bila guna.

smilenajah93 said...

amboi , mahalnyaaaa ~~~ heheee ...

azizah :) said...

felina yg tengah hot.. sape2 yg menjual memang laris punya...semoga maju jaya bisness yui yer :)

shidaR said...

wahhh byk diskaun tu..murah2 hehehe :)

ayut said...

ayut tak pernah try lg benda alah ni....menarik..harga dia pon hebat..huhuhu

Mrs Lurve said...

akak ingat nak cuba jgkla fellina lotion tue, since skrg tgh preggy memg xbolehla kan...rasanya nak pakai after bersalin nti kot..agak2nya ada yes lg x hehehehehe

Che Rosliza Che Mat said...

wahhh..tawaran menarik ni...yui....bisnes lain pulak ya...rajin betul..

Hans said...

tawaran akhir tahun nih
terbaik :-)

Ninie said...

Pernah dgr pasal produk ni...orang kata mmg bagus. InsyaAllah nk try la...sbb kena habiskan produk yg diguna skang dlu..

Slm kenal...Ninie follower ke 2774
Sudi jenguk2 blog Ninie juga...

ieda said...

wah menarik nie dik ;)

nn lylyn said...

byk jualan =)

cinta siswi said...

siswi pn gune jgk losyen nie.. best.. hehe

Rtp Farra Arisha said...

mmh, i rarely buy products online. btw, i'm sure it's an attention-grabbing product recently. wishing you a successful business. <3

nurul said...

nice www.dresslover84.blogspot.com

MaYa MustWany said...

waahhh ramai pakai ni..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

vitamin c tu untuk seluruh badan @ muka je yui?

sHaRiNa eLyaNa said...

wah da murah tu..jom beli hehe

shidaR said...

wahhh..yui terbaik heheee :D

Cik Muda said...

yui. bile lg nak offer nih...hehehe~ terlepas lol....adoiii.....!!!