tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 10, 2012

BE ke 15 [2012] - DiGi Best Prepaid

Alhamdulillah, haritu BE ke 14 dari Sunway Education Application. Kali ini, datangya dari DiGi plak. Tapi edisi lain. DiGi Best Prepaid. Memang best la kan siapa yang guna. Hihihi. 




BE ke 15 untuk tahun 2012. Start 06/12/2012. Moga DiGi Best Prepaid boleh duduk bertapak lama-lama. InsyaALLAH. Terima kasih ya ALLAH, terima kasih pengiklan dan terima kasih kepada anda yang sudi cubit-cubitan iklan yang ada.


- lebih detail di sini -


# Nak kumpul untuk cashout kali kedua. Moga-moga berjalan lancar. Amiinnn. Kepada 5 pemenang saguhati GA 2012 Nurul yui, barang craft telah dipos Sabtu lepas. Maybe esok lusa akan sampai. Boleh inform yui bila dah terima ya. Terima kasih.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Jaa said...

alhamdulillah, rezeki...

Anum said...

tahniah

Kniedaz said...

Bestnya

wahida said...

tahniah yui...aku pun dpt BE yg sama...

Nyue said...

tahniah yui :))

nik ros said...

rezeki tu. moga cepat blh cash out ..

Cinta Misteri said...

Wah, congrates yui.

ayut said...

congrate Yui! :) nnt dh dpt ayut bgtau ea :)

Eca Dwinky Asha said...

napa eca xdpt.....pdhal sellu nmpk iklan ne kt blog.uwaaaaaaaaaa.jello suda!hahaha..

BE sunway tu xbrapa masuk a..iklan pun jrg ada.lagi la benci

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah yui...murah rezeki.....xnampak lg klu ada akak bg cubitan manja k hehe

Cho Zila said...

bestnyer dia.. akak dapat yang sunwaytujer..
harap dapatler hendaknyer..
nuyui thanks bagi info pasal durian crepe..

syiela said...

tahniah...

masa akak sampai dia malu.. dok sembunyi la pulak :)

AnneRaini said...

akak pun menunggu nak cash out gak..lum cukup lg..hehe

Tihara said...

as salam

alhamdulillah, tumpang syukur..salah satu sebab kita jadi seronok berblog.. :)

maszmadi said...

tahniah...

NoEn said...

alhamdulillah..rezeki

نورعيم said...

wahhh murah rezeki betul ni.

Cik Nur said...

rezeki yui...
tahniah..!

Azhafizah Md Nor said...

congrate yui..pasni boleh open table ye..hehe

Hazmin Hamudin said...

Tak pernah merasa lagi BE ni. Ada tips tak yui?

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki :D

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah.. Rezeki blogging.. :)

IntaNBerliaN said...

moga be ni bertapak lama dkt blog yui :-)

diyana.wr :] said...

wahh, best nyerr.. thniah :)

shidaR said...

wahhh terbaik...dapat juga hehee :D