tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 17, 2012

Gula telur puyuh yang bakal dipos

Masih ingat lagikah entry mengenai ada yang bertanya pasal gula telur puyuh? Alhamdulillah, aku dah selamat belikan apa yang diperlukan. InsyaALLAH Sabtu ini akan aku pos pada orang yang inginkan.




Ada lagi yang nak bertanya. Komen sahaja di entry ini atau emel fashanusha@gmail.com. InsyaALLAH aku bantu mana yang mampu. Gembira bila berjaya buat orang gembira =__=


SELEPAS INI TIADA URUSAN PENGHANTARAN
UNTUK GULA TELUR PUYUH
JIKA LEBIH DARI 2 PAKET


Ada masalah untuk pengeposan
jika banyak packing
Jika nak, yui boleh order
dan anda datang sendiri ambil
Terima kasih





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

Anum said...

nyum2

syiela said...

lama tak nampak gula2 ni.. dulu banyak di pasaran.. sekarang mcm dah pupus lak kan :)

are_lin@yu said...

rsa mcm pnh rsa suatu ketika dulu..hehe

Sue Echan said...

Tu la.. lame xnmpak gula ni kat market..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lama xmakan gula telur puyuh ni hehehe

nur anis said...

waa..banyak tu...:)

Mrs Velentine said...

lama x makan ni

fieda said...

pernah mkn masa kecik2 dulu..mmg betul skrg susah nk jumpe..

KY said...

lamanya tak lihat gula2 ni..teringat zaman kanak2 hehehe

Cik Nur said...

gula2 ni..yg bestnya tang last tu.ada rasa kental2 sikitkan...

nanieybarnieylurviey said...

Byk tu. terasa mcm kt dlm mulut plak. Nyummmm

Nadia Johari said...

dah lama x nmpk gula2 ni..hahahha..wujud lagi upernyer

Mimie said...

Yui nak tanya kenapa gula nih di namakan GULA TELUR PUYUH?

azizah :) said...

banyaknya.. kalau nak nanti jijah inform yer.. eh tetibe

adyna said...

dah lama tak makan.. yui jambu susu tue dah tak bis lah.. ;( sori tak dpt menbantu

::CIK LYNN:: said...

ramai jugak yg cari telur ni ya...:)

IntaNBerliaN said...

lama sgt xnmpk gula2 ni..

Saya Disini said...

dh lama xjumpa

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak ingat la pernah makan ke tak. hehe

Tihara said...

akak ske makan ceklat udang..tau kan yui..gula2 ni dh lama akak tk jumpa..tapi tk berapa minat sgt.. :)

nik ros said...

byk tu. sis tak pernah mkn rasanya...huhu

Amalina Ali said...

WOW. Macam best je kalau buat gift utk wedding. HIHI. :)

sHaRiNa eLyaNa said...

eh? adaka? xpena dgrla dearr

shidaR said...

untuk ape tu ye yui??

Aty_Fared said...

Tak hengat lak rasenyer..tp pernah mkn dulu2..

shera haifa said...

gula telur peyuh? xpernah dengar pun..huhu

Imanina Auni said...

Beli kat mana ni??

Imanina Auni said...

Beli kat mana ni??

impianseorangwanita said...

Beli kat mane ye ni? Nk order bleh x? Kire mcm mne ni, 1 pek bpe kg bpe rm?

Zaidah Rahim said...

beli kat mne ? Nk Order bleh x?

Zaidah Rahim said...

Beli kat mne ye?? Nak order bole tak?..

nuyui a.k.a miss YUI said...

Kepada yang bertanya, boleh terus whatsapp 019 2331810

Yui tolong mana yg boleh aje ya.

Unknown said...

saya nak beli la..sis jual ke??nk buat doorgift tuk mjlis kawin..benda.ni tahan berapa lama?mmg siyes nk.buat beli ni..pleasee