tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 31, 2012

[3] Yui jawab apa anda tanya

Sebelum ada yang keliru, soalan-soalan ini berdasarkan entry [3] Anda tanya Yui jawab. Maka entry kali ini adalah bagi menjawab pertanyaan bloger-bloger berkenaaan.


Tihara : Boleh tak akak nak tau nama2 semua kucing yui?
Yui : Total sekarang ada 22 ekor. Yui bagitahu yang bernama jelah ya. Eton, Shinchan, Eton Junior, Oyen, Kelabu, Asap, Hitam, Pelik, Kika dan lain-lain panggil meow aje. Kih kih.

Nurfariza  : Yui tgh study ke sekarang? If ye, kat mane? If x, keje ape?
Yui : Dah habis study. Sekarang kerja di Ar- Rahnu X'Change di Ipoh.

Ayut : Ui study mane dulu?
Yui : Di Politeknik Premier Ungku Omar, Ipoh.

Steffany Daph : Kak yui, asal dari mana yer ?
Yui : Akak dilahirkan di Parit Buntar, Perak =)

UPDATE :

CIk MudaApakah perancangan Yui untuk tahun 2013 akan datang besok?
Boleh senaraikan wishlist 2013 yui?
Yui : Rancang nak bercuti luar negara. Wishlist? Oh mak ai, nak tunang boleh? hahaha.

Sharina elyana : dr mana yui dpt idea craft?
Yui : Dari benda yang comel =__=

Okay, setakat itu sahaja soalan yang diajukan. Pada yang nak bertanya lagi, sila bertanya di entry berkenaan ya. Korang jangan marah sebab aku tak jejak balas lagi, insyaALLAH hari Rabu ku ganti puas-puas. 


Nak buka blog sangatlah slow sebab kuota dah habis. Adik gian main game, geram rasanya. Maka, sabar menanti kunjung balas dariku ya. Terima kasih memahami.

# AL hari ini. Selamat bekerja pada yang kerja =__=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

abah khalisha said...

hehehehe..tkpe takpe

Cik Muda said...

ok, dah tny dah kat entry tuh...hihihii

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhh... ayat terakhir....

ngah bercuti rupanya yui nie....

best2...

nur anis said...

saya lah tu yang tengah kerja..:)

Mimie said...

org perak ghopenye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tu dia kucing yui banyaknya..mmg pencinta kucing betol ni eheee

are_lin@yu said...

makin mengenalimu yui..hihi..selamat bercuti ya..ayu kja arini..huuhu

lynndamya said...

hahaha adik dah habiskan kuota ye, siannn... :D

Steffany Daph said...

byknya kucing akak ^^ 22 yerr..hahaha..adui..boleh buka zoo ni. ohh..ok, skrg dh tau (:

diana said...

o...orang perak..sekapal la kita..:)

Tihara said...

haha, yui..nama kucing tak sah kalau tak lucu...sama mcm akak..thanks yui..selamat thn baru :)

adyna said...

kita org perak ;)

azizah :) said...

wahh seronok dia cuti panjang yer..hee

nanieybarnieylurviey said...

Byk kucing Yui :) shinchan eton eton junior je yg nani igt.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tunang akak orang perak. nanti leh la kita jumpa. hehe

ayut said...

ooo...poli ea..orait..mmg semua ye ipoh ni..men kawasan perak je nampak yer ni :)

sHaRiNa eLyaNa said...

tnya jgn xtnya hehe

shidaR said...

shida baca pun mmg dah tahu yui cmne hehee :)

Cik Muda said...

baru jumpa. ada update kt sini rupanya...

heheh..mekasih sebab jawab soalan ...

tahun ni ye yui bertunang.... alhamdulillah. Semoga semua perancangan berjalan dengan lancar.