tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 06, 2012

Hasil rembatan di Vincci

Asal ada sale aku ni tak ketinggalan nak berkunjung even jeling-jeling aje dulu. Tapi bila ada yang dah berkenan, kau sogoklah aku pergi tempat lain, aku tak endahkan! Ahakz.


- lagi simple lagi aku suka -


Akhirnya setelah ditest, dikelebek sana sini maka kasut seperti diatas yang berjaya menambat hatiku. Oh ya, aku jarang nak pakai kasut BERTUMIT TINGGI disebabkan masalah kaki aku { entry & gambar }.


Mak aku tak berkenan sungguh kasut macam ini. Hahaha. Tapi aku tak kisah asalkan aku selesa pakai. Bukan bangkang cakap mak tapi bila dipujuk dan dijelaskan, dia diam terus. Kira setujulah tu dengan pilihan aku =____=


Update : Harga dalam RM 22++. 
Vincci tengah sale lagi ya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

39 dak comei sayang YUI:

Anum said...

sweet

Puan Ira said...

nasib x sama kasut kita...akak pun bekenan patern kasut nie..

nur anis said...

cantik..tapi saya tak boleh pakai kasut macam ni..mesti nak kena ada lubang sket kat hujung kaki..huhu

Nory Zoulkefle said...

bulan meenipiskan poket...sale je sana sini kann...hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

elegent..like this shoe heheh

nanakimie said...

Nana pakai kasut croc 10hengget tu je..hee..

AnneRaini said...

tp akak takleh pakai kasut bertutup.sakit kaki. sbb tu pakai selipar je.

are_lin@yu said...

cantik..ayu kt tmpt kja kna pkai kasut betutup gini..hihi

beta kupu said...

sematlah! berapakah after diskaun? hihi

Nyue said...

dah berkenan dan murah..cnfrm rembakk yuii..ehehhe

Cik Nur said...

wahh..murah tu..!
tingin nak rembat samalah..huhuh

wahida said...

aku lagi suka kasut flat mcm ni...senang dibwk ke mana shj...

azizah :) said...

jijah pon suka kasut flat camni..lebih selesa di pakai... wahh ada sale nasib la awal2 bulan..pokaii...hahaha

Steffany Daph said...

bagus lah..dpt juga hajat kalo nak beli sandal ke, heels ke..jadi juga. kalo saya, dah cuba-cuba x jadi pula nak beli. -,-" huuu..

syiela said...

macam tak caya dapat harga tu dengan kasut secomel ini

Myra Jay said...

Cantik.. :)

Dah lama tak beli kasut kat Vincci ni :D

Sally Yatiey said...

Cantik!!!! Hee

maszmadi said...

cantik..... ada dot dot kecik tu yang sweet..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

murahnya... :)

Kniedaz said...

lama akak tak beli kasut kat vincci

Misz Mieza said...

Simple but nice.. MM pun suka kasut flat cani.. Kaki tak tahan nak pakai heels mcm orang lain.. Huhu~~

Azzah said...

sis selalu pakai pattern ni..

nik ros said...

cantik
nik kalau beli suka yg ade bertumit tinggi skit. pendekkan.

so kena pakai la yg boleh nampak diri tak rendah sgt...hehe

Aishah Jahirah said...

kalau dah berkenan dan harga berpatutan mmg rugi xrembat...blh masuk mimpi nanti...hihi

eintan nurfuzie said...

murah gak cmtu ye

^^eKaTiKaH^^ said...

ok, jom serbu cawangan Vincci.. hehe

*kite pun tak suke kasut tumit tinggi..hee

Eca Dwinky Asha said...

comel comel :D

نورعيم said...

rm22++? ok la not bad tu.

sama mcm sy sis. mungkin dah tggi tak blh pakai kasut bertumit. sakit, lenguh2 kaki ni.

sAkuRa rOckerS said...

cantiknyerrr....permpuan dan kasut tidk boleh dipishkn..ehhe

Ann Ishak said...

cantik kasut tu

IntaNBerliaN said...

kak ina dulu pun pantang ada sale mesti g punya... tp sjak dah kawen ni dah mls nak g tgk kasut... lbh suka g tgk brg ank2.. hihii

nanieybarnieylurviey said...

2 minggu lepas nani pergi tak de yg berkenan lagi.. last time pergi ada bkenan tp ngeee duk nmpk yg 6inch tu.. kang ada yg kena marah beli yg tinggi2. :( grrrr

ayut said...

wah3x...bkn men lg ea... :D

izan mama mia said...

yee..kasut tak bertumit selesa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow nice la yui......cantik sgt2

shidaR said...

wahhh^^ vincci hebat2 yui ^_^

Tihara said...

as salam

okeh la price dia..akak kenan sangat sebab flat kan n bujur :)

Che Rosliza Che mat said...

cantik...kaler pun cantik...

Azhafizah Md Nor said...

tengah tunggu Big sale ni..simpan duit dulu ni.hehe..ni flat shoes ye?selesa kalau pakai kan.(: