tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, December 26, 2012

Pengalaman sendiri menggunakan produk Felinna

Seperti yang sedia maklum, aku turut serta jual produk Felinna { dealer } setelah mencuba sendiri. Alhamdulillah, ada perubahan ya. Okay, sebelum itu meh aku nak share pengalaman aku sendiri setelah lebih seminggu mencuba.


Masalah utama aku adalah MASALAH PERUT. Maka tujuan utama aku cuba produk Felinna adalah untuk mengurangkan apa-apa yang patut pada perut. Sebelum ini aku dah cuba produk popular yang 3 kotak RM 450 dan 2 tin RM320 tapi hasilnya menghampakan { tak perlu nak mention produk apa }


Tak salahkan produk-produk tersebut sebab niat aku untuk mencuba. Berjaya alhamdulillah, tak berjaya takde masalah. Dan bila sudah mencuba sendiri produk Felinna, alhamdulillah ada perubahan.


Felinna Inchloss Lotion

Oh ya, perut aku memang problem. Itulah tak jaga pemakanan dan senaman. Hihihi. Tak kahwen tapi dah macam mengandung. Kih kih. Malu ai. Oh ya, setelah hampir seminggu sapu lotion dah kurang 1.5 inci. Eh, itu dah cukup bermakna bagiku.


Sebab aku tahu jenis aku memang payah nak turun berat badan atau ada perubahan. Ini baru seminggu, insyaALLAH kalau kerap sapu maybe boleh kurang lagi kan.


Vitamin C plus Pure Collagen 

Ini pula untuk kulit. Muka aku alhamdulillah takde masalah jerawat tapi ada problem bintik hitam pada hidung. Lingkaran hitam bawah mata pun ada. Bila dah telan 7 kapsul vitamin c ini, kurang sikit lingkaran hitam. Yang bintik still ada lagi.


Aku suka mencuba dan bila berjaya baru aku war warkan pada orang. Kira ada keberkesanan baru aku ceritakan. Lepas ini akan ku update kelebihan untuk setiap satu jenis produk ya.


Kita mencuba tapi ALLAH yang tentukan. Ikhtiar dari diri kita kan. Ramai yang dah cuba, yang berkesan alhamdulillah. Kalau lambat berkesan, kiranya kes sama macam aku lah tu. Hihihi.


Sekarang tengah promosi 2 produk ya. Sila rujuk { sini } untuk detail dan khas untuk pembaca blog Corat Coret Nusha, FREE POSTAGE. Mesej yui dan maklumkan anda dapat tahu dari blog ini, baru akan dikira FREE POSTAGE ya.


Mesej 019-2331810 untuk feedback segera ya. Selagi stok masih ada sebab produk ini tengah hot sekarang =__=


# Ini bukan entry PROMOSI tapi lebih kepada PENGALAMAN PERIBADI



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

maknanya produk ni sesuai dengan yui la kan..

Anum said...

great :)

-meeSUPERGIRL- said...

menarik .. tp bajet kurang lg .. haha ..

yui betul ke nak sewa ilklan?
kalau nak ad tempat lagi .. boleh pm mee dkat fb http://www.facebook.com/lufmeenomie

KY said...

mahal juga kan produknya..atau mungkin akk yg tak pernah guna barangan begini, jadi terasa mahallah pulak

J.Syazwana said...

tulah rase nak try gak ni sebab bace feedback semua org macam best je. tapi tulah sedang kire2 bajet lagik ni. wuwuuuu

nanieybarnieylurviey said...

rmi yg bgi positive feedback produk ni. :) tgh hot skang nih..

Lyaa Suriany said...

kite pun puas hati dengan lotion felinna tu. sangat best

Eca Dwinky Asha said...

2tinn rm320 tu eca tau!.hahaha...takut bila guna mcm2 produk tpi last2 xberjaya...so,alternatif..malam da xmakan lagi!..setiap hujung minggu pg jogging...so far,mmg terasa kurang sikit :)

kita sama tang perut...'kawan' pun da tgur..malu ai :(

Mimie said...

akak pun de mslh sme..lingkaran gelap bwh mata

ct kektus said...

1.5 cm. banyak jugak hilang dalam seminggu. yui siap exercise dgn kawal makan ke ? atau sapu je felina ni tanpa exercise n kawal makan ? hihii

najihahfara said...

kalau berkesan baguslah. kalau beli mahal2 tapi x berkesan rase nak mengamuk pun ada

IntaNBerliaN said...

akak pun tingin nak guna yg vit c tu...

Myra Jay said...

Tgh hot produk ni sekarang :)

Okla tu dah turun inci, kena rajin lagi dan teruskan sure banyak boleh kurang :D

AnneRaini said...

aduh akak busy lg ni tp tetap nak jejak sini..hehehe

nanakimie said...

alhamdulillah berkesan..kalau part betis boleh tak sapu ye?hee,

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak mcm tringin nk try juga hehehe

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, ok la kalau dah pakai and rasa bagus barang tu.. boleh teruskan pakai kan.. hee :))

nur anis said...

sekarang memang tengah famous produk ni kan..baguslah kalau berjaya..:)

Cik Nur said...

seronokkan bila ada kesan... :)

CekbOlat-bOlat said...

yui gebu . ahaks

azizah :) said...

produk tengah hot sekarang ni! macam nak guna jer.. nampak je kurus tapi perot berlemak..hehee tp kalau org preggy leh guna ke yang?

Azzah said...

mcm teringin nk try ..

shidaR said...

nice lah yui..hehehee ^_^

sHaRiNa eLyaNa said...

wah mmg berkesan la..

ayut said...

nk tgk vitamin c jap....hihihi

gigiAriEma said...

agk2 pkai felina inicloss je bekesan x. ?