tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 18, 2012

Anak sendiri dan anak susuan Eton

Lama tak dengar khabar berita Eton kan. Oh ya, Eton dah selamat melahirkan 5 ekor anaknya. Untuk kali ketiga beranak dan kali ini pecah rekod sebab sebelum ini had anak yang dilahirkan hanya 3 ekor. Tahniah Eton!


- seekor lagi tak nampak, ditindih -


Hari Sabtu lepas, datang sorang uncle india bawa satu kotak. Rupa-rupanya ada 3 ekor anak kucing dalam itu. Katanya ibu kucing tersebut taknak menyusukan anaknya dan lari bila ternampak orang * tak tahulah cerita dia betul ke tak


- inilah 3 ekor tersebut -


Kami yang kesian, pegang kotak itu dan uncle tu terus pergi. Aik, tak kata nak pon lagi. Takpelah, kira anak-anak ini tumpang menyusu dengan Eton. Alhamdulillah Eton bagi. Kesian tengok Eton bila kesemuanya berebut nak menyusu.


Lebih 20 ekor kucing. Semua dalam sangkar. Jenuh jaga tapi minat itu atasi segalanya kan.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

Saya Disini said...

comeinye

Shakira Pathi said...

comelnye kucing ! :D
tengok tu, seekor ibu kucing lagi penyayang dari seorang ibu yang sanggup buang anak dye tei jalan :')

azizah :) said...

banyaknya.. tengokk betapa sanggup eton susukan anak kucing lain.. kucing pon ada pengorbanan :)

Nyue said...

ramai la anak2 yui..huhuhu....rajin nye yui ni jaga kan..betul tu minat mengatasi segala2nya...hehehehe

Liza Licha said...

byk nya kucing YUI..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

anak kucing kat rumah akak pun ada menyusu ibu lain :)

murah rezeki yui bela banyak kucing :)

are_lin@yu said...

comelnya yg putih tu gram tgk..hihi

Mimie said...

comelnye anak kucing nih....

Lyaa Suriany said...

comel gileeeee
baik etoooon ni

Sue Echan said...

yui bela kucing banyak2 kos tinggi x yui?

Myra Jay said...

Comelnyerrrrrr ;)


Cik Muda said...

CATWOMAN LA YUI PAS NIH..HIHIHIHI~

ayut said...

gigih eton nk bg susu dia..hihihihi.campur gan ank angkat lg..kena bg ckup mkn kat eton ni... :)

Anum said...

cutenya

Wak Gelas™ said...

bini wak pon X sukak jaga kuching jugakkkk.. UUhuuu

Tihara said...

ramai dah tu yui...kucing akak just ada 6 eko je..termasuk kucing jahat yg suke kacau kucing kami jd 7..moga kucing2 yui sihat selalu :)

Che Rosliza Che Mat said...

cutenya....banyak betul anak cik eton hihihi

nik ros said...

comeinya.. geram lak tgk. nak picit2 jea..hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

cutenya mereka..

Nadia Johari said...

bgusnyer eton bg susu kat ank kucing yang bukn dr perut die..kalo kucing nad xde nk bg..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

eton ibu susuan bagus la kan...haiwan pun tau sayang sama2 haiwan kan

fieda said...

olo comeynyer..

Cik Nur said...

baiknya eton..tak marah pulak ye,..

comel2 anak tumpangannya..hihih

Rapunzeel Cikilolo said...

comelnye anak2 eton...

^^eKaTiKaH^^ said...

semuanya comel...geramnye!! +___+

eintan nurfuzie said...

insyalah klu de masa akak g umah yui tgk kucen2 k

nur anis said...

eton yang baik/.:)

Mrs Velentine said...

banyaknya...

IntaNBerliaN said...

bnyaknya kucing...

nanieybarnieylurviey said...

Sporting la eton. :) cntik2 semuanye :)

shidaR said...

hehe..eton nama cam mmber lak hahaa :D

Aty_Fared said...

Geram lak tngk anak2 kuceng..ramai dah anak eton..kurus la eton pas ni...