tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 27, 2012

Charcoal Mask untuk mereka yang suka gunakannya

Aku ada baca beberapa blog dan ramai yang suka guna charcoal mask. Aku selalu nak beli tapi selalu HABIS STOK! Tension ai mak jemah.


Oleh kerana di tempat aku ni aku tengok banyak dah stok dia, kepada korang yang nak, bolehlah aku tolong belikan. Hanya RM7 untuk satu ( dah termasuk sampul, kos minyak ). Kos poslaju kena tambahlah ya sendiri.  




Sila kompemkan berapa pek korang nak di TELEFON SAHAJA 019-2331810 ( sebaiknya bayar terus ) sebab hari ini boleh terus beli dan aku akan pos hari Sabtu sahaja ya. Kalau lambat aku tak jamin sebab produk ini pon laris. Tahan lama okay.


Ini bukan termasuk bisnes aku ya. Kira tolong menolong. Nak tahu macam mana gunakannya, boleh rujuk entry Ayu. Beliau bisnes Charcoal Mask =__=


# Produk ni okay untuk remove segala mak nenek dimuka tu. Kih kih.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Ezy Chiaki said...

saye pon gune masker ni..
best..
hehe

azizah :) said...

bagus untuk white head n black head kan...

AnneRaini said...

akak pun guna tpkan tak tahan betul time nak tarik mask tu...merah2 mata sbb bulu roma pun ikut sekali.huhuhu

are_lin@yu said...

wahh dah banyak kt tmpt yui?kt tmpt ayu dh abs xdtg lg pn..hiihi..stok pn tgl skt..bgs2 tlg mnlg sesama kita..hiihi

Rapunzeel Cikilolo said...

berkesan tak yui?

Rara Nasiha said...

best ke ni? kita baru first time dengar pasal produk ni.

nanakimie said...

wah,mask pulak,hee....nana xminat nak bermask bagai,jenis pemalas,heee........pnh try guna,tu pun sbb member da bagi.tempekjela kat muka,hee...

oo,boleh ye yui.sbb duk dgr org spu kt perut peha je.hee,teringin jgk nk cuba tp skg ni da ujung2 sem duet xberapa nak ada^-^

Syuhada Salleh said...

bru je guna..ok jgk laa..

najihahfara said...

ni untuk cabut white head ok kan. hehe

Cik Nur said...

puas hati pakai mask ni tau..!
Semua kuar...hihihi

baby lydia said...

ari tue pi singapore nmpk gak masker ni..baru $2 only..org ramai..tu yg mls nk berebut2..

diana said...

betul2 berkesan ke?kat kedai tak de ke??

Myra Jay said...

Akak tak reti nak bermasker ni..

pernah beli, at last pakai sekali je ;d

Hans said...

nak try la nanti

Wani Omar said...

Ada jual mask nie dkt kedai jual barangan jepun dkt Mid Valley . Dkt tingkat atas. Kedai tu nama Daiso kalau tak silap :)

adyna said...

akak dah lama tak pakai mask :)

sHaRiNa eLyaNa said...

pakai ngn kwn bila tgk muka dia terus tergelak heheh..

ayut said...

suke pkai mask...hihihi..

nanieybarnieylurviey said...

betul tu.. segala mak nenek kt muke keluar.. :P

nani punye x abis2 lagi..

Mrs Velentine said...

akak pun guna

Che Rosliza Che Mat said...

haru tue...akak carik jugak kat jusco ipoh tak jumpa....

Azhafizah Md Nor said...

cam best je yui..nak try gak ah..nnati fiza pm yui ye..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pn dh try guna ni

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak tak pernah cuba lagi ni..