tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 13, 2012

Go Harimau Malaya, tunjukkan taringmu!

Malam ini ramailah dok menonton perlawanan antara Harimau Malaya dengan gajah kan? * eh, betulkan gajah?  Eh, bila masa plak lah aku terjebak minat tengok ntah. Faktor usia mungkin. Hahaha.


Doa dari rakyat Malaysia, moga Harimau Malaya berjaya mengaum sehebatnya! Tunjukkan taring yang berbisa okay.


Menang alhamdulillah, tak menang tak mengapa. Bukan rezeki namanya. Tetap sokong Malaysia. Aku ni tak minat sangat tengok bola sepak tapi bolehlah sekadar menyokong dari jauh =__=

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

moga kemenangan kepada kita..amin..

Cik Nur said...

go..malaysia go..!

Atifah Zulkifle said...

Go Malaysia Go ♥

azizah :) said...

selamanya harimau malaya.. selamanya... gudluck harimau malaya!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

go..go malaysia.. thiland 2-o da T.T

nik ros said...

kalau tak menang, mmg bukan rezeki kita la kan. cuba lagi nnt :)

nanieybarnieylurviey said...

Roarrrrrr.. Go harimau malaya go.. Harimau mesti menang!!

KY said...

walaupun dah kalah, malaysia tetap dihati

Azhafizah Md Nor said...

takde rezeki untuk malaysia..Takpe,next time kene mengaum sakan ye.

-meeSUPERGIRL- said...

harimau malaya kalah bermaruah :)

Eca Dwinky Asha said...

xtgk pun.huhu.tpi kalah ye dgrnya.apa leh buat.

NADIA JOHARI said...

salam awk..nak tnyer mcm mane awk buat g+ add to circles tu jd kotak kecik mcm tu..sy nak wat gakla..

lagi stu link kaler biru tu pe wak..

n lagi stu ade ape2 lg yng mencurigakan kat kotak komen sy atau mse sy komen awk ni,..hehehe

ieda said...

huhu sayang mereka kalah ...
tapi still mereka dah buat terbaik kan huhu

Mrs Velentine said...

walaupun kalah mereka tetap terbaik

ayut said...

btul Gajah yui...tp Gajah putih..hihihi...dyorg dh usaha yg terbaik...

[sutera kasih] said...

bukan rezeki huhu

Mimie said...

xde rezeki harimau malaya

IntaNBerliaN said...

alaaa kita kalah.. tp xpa, lenkali leh cuba lagi :-)

nik ros said...

bukan rezeki..cuba lagi lain kali :)

shidaR said...

kalah dah huhuhu^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

redooo la xder rezeki hahaha