tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, December 01, 2012

JJCM versi Yui : Restoran Papa Mia

Kali ini try rasa di Restoran Papa Mia bersama rakan-rakan pejabat. Kami mencuba set lunch. Gambar adalah set untuk aku ya. Set mereka aku lupa nak ambil gambar.


- list order yang ada dalam buku -




Lokasi : Restoran Papa Mia, AEON Station 18, Ipoh
Harga : RM 9.90 +


Aku order Kotiau Sup apa ntah namanya. Tapi set lunch lah ini sekali air. Air ada 3 pilihan kalau tak salah. Rasa? Bolehlah. Takdelah sedap mana dan tak sedap pun tidak. Eh, apa aku punya ayat ni? Ahakz. Kira boleh telan tekak aku ini.


# Tak habis round lagi restoran dalam AEON ini. Slow slow.


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

::CIK LYNN:: said...

at least bleh mkn :) klu xsdap sgt, bru rsa xpuas hati kn...

Nyue said...

kira boleh ditelan..ok la tuu..ehehehehhee

Rapunzeel Cikilolo said...

boleh telan okey la tu ye tak?

Azhafizah Md Nor said...

nampak menarik je menu yui tu..ape yg kurang rasa tu yui?

azizah :) said...

yui rajin mencuba makanan..bagus2..try mane yg sedap kan.. janji halal..hee

deno said...

agak mahal juga kan... tapi janji kenyang :)

Cik Nur said...

besarkan restorans Aeon tu...
nur lalu je hari tu..sbb pegi kenduri dekat taman pangkalan..

licha liza said...

haha.. haritu pergi ada cadang nak makan kt situ.. tapi last2 pergi tempat lain makan.. :) saya selalu jgk pergi aeon 18 tu..

Tihara said...

as salam

banyak yer restoran kat situ..akak tak penah lagi ronda ipoh..nampak cam sedap je yui..
klik ikea:)

nanakimie said...

da lama xmakan kotiau sup,huhu....tetiba teringin pulak:)

nanakimie said...

da lama xmakan kotiau sup,huhu....tetiba teringin pulak:)

shidaR said...

uihh sedapnya :)

adyna said...

g station 18 nie akak tak pernah makan pun lagi kat ctu.. shopping jer..makan tmpt lain hehehe

syiela said...

nampak kuah dia cair la

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

klu boleh ditelan n diterima tekak tu ok lg la yui hikss

ayut said...

ok..pham ayat di atas...hihihi :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ni jjcm aeon ni :)

Che Rosliza Che mat said...

hari tue akak pergi pun tak habis round hik..hik..

are_lin@yu said...

wahh ngidam bihun sup lk ni..huhu