tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 13, 2012

Durian Crepe di Ipoh, Batu Gajah dan kawasan berdekatan

Haritu kami satu pejabat order durian crepe dari Sis Norsakila. Order 2 set. Setiap pek ada 4pcs yang bersaiz besar bagiku. Berbaloi dengan harganya.




Harga : RM 10
Pek : Ada 4 ketul saiz besar



Rasanya memang umppphh. Kulit lembut juga. Kira berbaloi beli yang ini dari beli kat sini. Kepada orang Ipoh, boleh order pada Sis Norsakila. PM sahaja FB, insyaALLAH beliau akan reply secepat mungkin. Macam aku order haritu, pantas balas. I likeeeee.


- isi dalamnya -


Apa lagi, pakat orderlah untuk merasa fenomena durian crepe. Rasa dulu baru komen ya. 


# Keyword "hangat" durian crepe di Ipoh. InsyaALLAH nak try yang lain pula.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Mrs Lurve said...

nyum...nyum...suka jgk, nak order la nti

Lyaa Suriany said...

tak sempat nka merasa lg durian crepe ni

AnneRaini said...

cer belikan akak pulak.. :p

Mimie said...

makin meroyan akak nih blum rasa lg durian crepe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

fuhhh mmg sedap tak terkata.....

Hazmin Hamudin said...

Geram pulak tengok durian crepe tu. Hehe

ayut said...

hihihi..crik lg Yui..mencube dan memberi info.. ;) ayut tak suke sgt durian..tp durian crepe ni mcm blh trima la plak.. :)

Cik Nur said...

sedapkan...!
sangat sedapppp.. :)

Anum said...

sedapnya

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, sedapnye.... teringin jugak nak makan.. tapi kite tak makan durian.. hee :))

Kniedaz said...

kawan ofis akak ni pun jual durian crepe..uiii...tak menang tangan siapkan tempahan...

are_lin@yu said...

mmg hangat ni..hehe..done ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg pemes durian crepe skang ni kan :-)

Nur farahiza said...

sedapnye , tgh lapa nie

azizah :) said...

sedapp kan.. memang fanomena doyan crepe sekarang.... nyumnyum

Myra Jay said...

Akak pun dah terjebak dengan Durian Crepe, dah 3x order dan makan :D

Eca Dwinky Asha said...

masuklah traffik ne.hehehehe


IntaNBerliaN said...

akak pun dh try :-)

shidaR said...

wahhh..durian crepe kegilaan semua hehee :D

Aty_Fared said...

Entah kenape akak tak suker sgt doyan crepe nih..mcm tak puas mkn...heheh

Mimi Azirah said...

dah lama xmkn durian crepe