tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 24, 2012

[2] Yui jawab apa anda tanya

Jawapan dalam entry ini adalah berdasarkan soalan dalam entry [2] Anda tanya Yui jawab. Walau ada yang tiada tanda "?"  tapi takpe, kali ini aku jawab ya. Lepas ini, tak jawab tau sebab korang tak tanya namanya tu. Hihihi.


Siti Farhanayui bila nak blnje kita?
Yui : Bila awak datang Station 18, Ipoh yui belanja ya =__=

Tihara
yui study kat mana dulu?

di mana percutian impian yui?
apa kenangan paling manis bagi yui?

Yui : 
Di Politeknik Premier Ungku Omar, Ipoh
Takde percutian impian lagi ni kak. Hihihi.
Paling manis bila satu keluarga berkumpul. Setiap kali berkumpul itulah kenangan manis bagi yui.

Teratak Hati : Yui umur berapa?
Yui : Tahun 2012 yui berusia 24 tahun

Nadia Johari : Tempat mana yui selalu pergi
Yui : Selalu pergi AEON Station 18, Ipoh sebab beli makanan situ. Kih kih kih

AzizahMacamner masa yui bekerja yui boleh luangkan masa berblog eh?
Yui : Suka soalan ini. Okay, untuk pengetahuan anda, yui bekerja menghadap pelanggan. Kira ada pelanggan baru ada keje. Maka bila yui boleh bw, balas komen, chat, tonton drama on9 kiranya time tu yui freelah ya.

Sharina : yui..kenapa cute ??
Yui : Itu tanya pasal yui ke tanya pasal blog? Lalalala.

Wanieysyui happy tak dengan kerja yui sekarang
Yui : Alhamdulillah yui happy kak. Suka sangat lagi tenang dari sebelum ini.

kenapa adress web yui ada no 1706 ye?
maksud akak yang www.nusha1706.blogspot.com tu?
apa maksud nombor tu?
Yui : Alahai malu nak jawab soalan ni. Okay, secara jujur mula-mula dulu bina blog pasal nak ceritakan kisah aku dan Shapit. nusha1706 maksudnya Nurul+ Shafiq dan kami mula kenal pada 17/06/2008 melalui myspace. Kira link blog ini macam tanda ingatan lah. Wink wink.

AyutYui buat craft idea dtg dr mane ek?
Yui : Dari benda yang cute dan comel pada pandangan mata. Kadang-kadang dari google image juga.

Che Roslizabila nak kawen?
Yui : Kalau boleh kejap lagi =p

Nurul Husna kalau akak tunang yui datang tak?
Yui : Kalau area sini insyaALLAH mai je kak. Hihihi. Kalau tak bersangkut hal lain-lain.


InsyaALLAH segmen macam ini akan diteruskan lagi. Selagi ada persoalan dari anda, aku jawab sebaiknya ya. InsyaALLAH. Moga jawapan ku menepati soalan kalian.









guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Anum said...

:)

eintan nurfuzie said...

OOO.. DAH TERJAWAB... SEBABNYA AKAK SLALU NK CRI WEB ADDRESS YUI.. ASYK LUPA NO TU.. EHHEHE

azizah :) said...

oog gitu... kira kalau nampak yui free memanjang tu yui free la kan... hehe syokk la kerja macam tu..hee

teratak hati said...

Ok jugak ye..dpt mengenali diri yui lagi..:)

Tihara said...

yey yui dah jawab.. :)

ayut said...

:) sronok ye yui mnjawab...hahaha

are_lin@yu said...

wahh dah lama kwn dgn shapit ya..hehe..plan nak kahwin bila?haha blh tya gtu..hihi

Cik Nur said...

sempoi je segmen ni kan.. :)

KY said...

tak ada soalan maut ek? heee

Eza Boom Boom :) said...

bestnya ada tnya2 ni.. hehhee.. ;) eza tak berkesempatan.

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. :) so g ipoh leh cri Yui la kan??? :) :)

smilenajah93 said...

ahaaa !! x sempat plop nk tanye . heee .. hi kak ! dah lama x dgr citeee .. hehe ~

shidaR said...

ala selalu terlepas yg ni haiahhh..

Mimie said...

mcm2 soklan ade..hahaha

IntaNBerliaN said...

ooo kiranya xda pelanggan, yui free la ek.. bestlah camtu... :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

enjoy baca jawapan yui :-)

Mrs Velentine said...

suka baca soalan & jawapan dlm entry ni

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hihi. tunang tak datang, tapi kawen nanti yui datang ye :)