tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, December 09, 2012

Hari minggu yang sibuk

Yup, memang sangat sibuk. Apa yang aku sibuk sangat?


1) Sibuk menyiapkan order craft
2) Sibuk nak mengemas
3) Sibuk nak ke jemputan kenduri kendara
4) Sibuk melayan kucing-kucing kesayangan
5) Sibuk nak tengok televisyen


Aish, silap-silap banyak lagi "sibuk" yang aku senaraikan. Hahaha. Sebenarnya tak tahu nak update apa. Tengoklah sibuk sangat sampai gambar pon takde dalam entry. Lalalala. Kata nak biasakan entry tanpa gambar kan.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

as salam

busy tol tu yui..tp kalau layan kucing mmg kena spend masa lebey sket :)

shera haifa said...

selamat menyibukkan diri.. hehe

nanieybarnieylurviey said...

Memanf betul2 sibuk ni..

Happy weekend Yui :)

NoEn said...

wah sibuknya dia...hehe

syiela said...

kalau time sibuk tu nak menjenguk lappy pun tak sempatkan

Azhafizah Md Nor said...

kalau busy kene pandai manage time.tapi kdg2 sibuk banyak bende nak diuruskan sampai jadi blur dgn sibuk tu kan yui..xpe2..go slow asal semua settle.

Rosalia said...

sibuk je ea:D sian. kita sibuk menidurkan diri.hahah

azizah :) said...

mari meyibukkan diri yui...hehe takpe aktiviti yg sgt bermanfaat..hee

Aishah Jahirah said...

banyak to do list....hahaa ujung minggu yg sibuk...:)

nik ros said...

mmg sibuk ni.tak kisah la sibuk pun asl kan kita happy apa yg kita buat kan :)

Rapunzeel Cikilolo said...

praktis jadi suri rumah. hehe

Cinta Misteri said...

Btul lah yui, weekend CiM mmg paling busy. Segala2nya nk dibuat, haaa amek, kdg tu smpi tk larat badan

ayut said...

time ujg mngu la nk tgk bnda slen skrin..hihihi...tu sbuk tu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg sibuk bebeno tu yui hehehe

نورعيم said...

sibuk yang kelima tu hari2 sibuk. kihkih.

Cik Nur said...

bz nyaa..nur pun bz gak..
sbb org kolumpo mari becuti kat tepeng ni..heee.. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

kalau nak senaraikan sebuknye tu banyakkan? hehe.. mcm2 sebuknye tu :P

IntaNBerliaN said...

akak skrg ni dah tak ari mggu pun bz yg amat.. hihii