tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 06, 2012

[2] 2 Pemenang saguhati baru GA 2012 Nurul Yui

Untuk kali ketiga pemilihan 2 pemenang saguhati dibuat. Semalam dapat 2 detail peserta sahaja. Maka jom tengok 2 nombor siapa pula bertuah kali ini ya.




2 nombor peserta baru yang dipilih ialah no 4 & 63. Senarai peserta boleh rujuk [ siniTahniah kepada yang bertuah jadi pemenang kali ketiga. Anda perlu hantar detail seperti link entry penyertaan , nama penuh, alamat dan no telefon ke email nurulyuicollection@gmail.com selewatnya malam ini jam 12.00 malam.


Kalau 2 peserta di atas tak juga bagi detail. esok aku akan pilih berdasarkan peserta mana yang cepat komen, hadiah diberikan kepada mereka. InsyaALLAH kalau semua settle esok bagi detail, aku akan pos hari Sabtu ini.


# Moga-moga semua berjalan lancar. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Anum said...

tahniah

nanakimie said...

tahniah pemenang:)

heee,diorang xo9 tu kot kan,tu xperasan,

are_lin@yu said...

ayu br cek...eh yg no 4 tu url ayu kan??hihi..tgk 2x tkt slh..hehe..alhamdulillah ada rezeki...nti ayu send kt yui eh..kt luar nikmati mjnn jp.hehe..tq yui sdi plh ayu..hihi

nur anis said...

tahniaaahhhh..:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh tahniah kpd pemenang :)

Princess Syazliyana said...

tahniah :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

la org nk bg hadiah pun xmo eh haha...thniah utk pemenang baru hehe

hagemarugemOk said...

untuglah diorang dapat hadiah .... tahniah...

Kniedaz said...

kalau susah2 bagi kat akak je la hehehe

Mrs Velentine said...

tahniah

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

TAHNIAHHHHH

izan mama mia said...

tahniah yg terpilih

nik ros said...

tahniah pada pemenang :)

Aishah Jahirah said...

uiks diaorg xpsan kot yui...rezeki org lain le nanti...

Nyue said...

aik...alih2 hr ni..nyue menang...hoore..hoore...eheehhee...

ayut said...

smpi 3x dh..hihihi.. :) tahniah bt pemenang

Nyue said...

nyue dh hntr detail kat yui :))

Cik Nur said...

Dua2 pemenang warga GSF..!
Tahniahhhh....!

Tihara said...

as salam

heran lah, dah menang takmo hadiah..busy kot eh..btw congrats semua:)

azizah :) said...

alahai hadiah pon taknak.. meh kasi jijah ni..haaha :p

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah! :)

Nur hanim said...

tahniah kepada pemenang. kalau dorang taknak bagi hanim je lah hehe :D

Eca Dwinky Asha said...

bgi eca je la.hahaha :P

Ann Ishak said...

tahniah kepada pemenang

IntaNBerliaN said...

cepat inform dah kali ke 3 ni..

shidaR said...

tahniah :)
lps ni no.93 lak hehee :D

Qienah said...

tahniah, dah ada pemenang baru ye..
br je on internet harini..lama xberblog.huhu. bz balik kampung.syg pulak..xdpt hdiah..hoho..pepun tak pe le, yg penting berjaya juga GA yui.. tahniah..:)

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah Untuk mereka.

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah kepada yang menang..^__^