tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, December 21, 2012

JJCM versi Yui : Kerabu Mangga di Restoran Johny

Kerabu mangga ni ku order time makan steamboat. Time ni kuar makan dengan Shapit. Pebret ni walau si shapit dah banyak kali larang aku makan benda masam macam ini. Sebab dia tau kompem aku sakit perut lepas itu.




Lokasi : Restoran Johny JJ Ipoh
Harga : RM 7 ++
Rasa : Memang memikat hati!


Banyak pon banyak. Kacang gajus melimpah. Eh, macam tak betul bahasa aku ini. Hahaha. Okay, korang patut try untuk merasai kenikmatannya yang umpppphhh!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

38 dak comei sayang YUI:

Anum said...

nyum2

Myra Jay said...

Adehhh, tergoda tengok kerabu mangga ;D

beta kupu said...

part kcg gajus tu yg memikat selera tu...=)

izyantyPersonalTaste said...

sedapnya....rasanya tak masam sgt kan pelam utk kerabu..

abah khalisha said...

meleleh air liur.hehe

are_lin@yu said...

fav ni kalau balik perlis.hehe

baby lydia said...

nyum2..

nik ros said...

amboi..ni mmg sedap ni. nik suka kalai gajus byk :)

AnneRaini said...

xpernah lagi order kerabu ni kat johnys sbb steambot jepun dah buat akak penuh perut. kalau order kerabu ni sure takleh mkn benda lain sbb akak sorang je yg mkn pun..

sHaRiNa eLyaNa said...

yummy hehe

Mrs Velentine said...

sedap..nyum2

Rara Nasiha said...

lamanya tak makan kerabu mangga :)

ayut said...

suke3x.....ni mesti sedap ni..tgk gaya nice...

Mimie said...

nyum3

JaSSNaNi said...

amboiiii dia.. sedapnya kerabu mangga dia..

Kniedaz said...

pedas tak kerabu tu? kalau tak pedas, tak kick la (bg akak la hehehe)

Nyue said...

hahahaha....nyue plak larang FH yg mkn..dia suka kerabu mangga ni...hehehe

J.Syazwana said...

kat steambot pon ade kerabu?
wahhh

^^eKaTiKaH^^ said...

alahai... fav kite nie..sedapnyeee +____+

nur anis said...

suka kerabu mangga! pedas tak?

shar90 said...

cair air liur... hee ^^

Lyaa Suriany said...

Argh favorite ni
tp xde selalu mkn .

Kesuma Angsana said...

sedap tuh !

Chekgu Azrine said...

fav akk ni..pntg nmpk..huhu

azizah :) said...

nampak meyelerakan.. sedapp.. teringat masa nikah jijah dulu tukang masak tu masak kerabu mangga ni..ramai puji sedapp! hee

nanieybarnieylurviey said...

Ske la Yui byk jgk wat entry psl tmpt makan. Nani selalu cncl nk msuk johnny.. Sbb slalu penuh..

Nadia Johari said...

selalu mkn kerbu syur je

shera haifa said...

ehh lebih kurang somtam je.. yui penah makan somtam??

Rapunzeel Cikilolo said...

aku pun suke kerabu mangga. nampak yummy.

IntaNBerliaN said...

sedap tu.. akak minat nih...

hnahdy said...

hana suka kerabu mangga tapi xmau yang masam sangat. xleh nak makan.hehe

::CIK LYNN:: said...

xpa...jd pelawas...hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

oo degil ye nak makan jugak ni.. :)

najihahfara said...

makanan kat johny semua sedap2

sHaRiNa eLyaNa said...

nyummy..but kat sini kerabu tuhau pun sdpppp

Azhafizah Md Nor said...

favourite fiza gak ni.tapi selama makan ni xde pulak sakit perut..(:

Cik Nur said...

Gulp....!
Terliurnya.....

shidaR said...

yummi :) sedapnye yui..shida xnyempat lg nk jln2 ipoh tau..