tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 18, 2012

Pertemuan kelima kami untuk tahun 2012

Alhamdulillah, setelah hampir 3 bulan tak jumpa, pada 12/12/12 yang lepas, kami berjumpa akhirnya. Sebenarnya nak jumpa hari rabu sebelum itu tapi aku tak apply cuti. Mana boleh men cuti aje kan. Huhu.


Gambar? Sekadar di Restoran Johny baru ambil gambar. Aku ambil gambar kau, kau ambil gambar aku. Takde gambar berdua bagai.






Aktiviti kami?

1) Tengok Twilight
2) Restoran Johny
3) Masuk JJ
4) Belikan Secret Recipe dan KFC untuk dinner


Simple sahaja pertemuan kami kali ini. Katanya nak jumpa lagi dalam hujung bulan atau awal bulan 1 nanti. InsyaALLAH.






Jangan pelik sebab gambar kami hanya di tempat makan sebab kami suka makan. Eh, aku sorang je suka makan macam-macam ni. Dia layankan aje. Hahaha.




Dan aku sangat berterima kasih kepadanya atas jawapan diberikan kepadaku. Sangat hargainya Mohd Shafiq Hasbullah. 





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

39 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

sweet couple tersenyum ja ayu tgk..hehe

Anum said...

sweet

Kniedaz said...

alololo...sweet!

Rosalia said...

semoga kekal :D

Sue Echan said...

SAMALA KITA YUI.. SUE BARU 3X JUMPA DIA UTK TAHUN NI. SBB BWEJAUHAN..

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi sweetnya...apalah jawapannya ya...mesti membuatkan hati yui gembira...

Tihara said...

wajah seiras laa yui dan shafiq ey nama dia..moga dicepatkan jodoh..in shaa Allah..akak doakan utk korang :)

ayut said...

pertanyaan apakah itu??haha..cbuk kan..adehhh..smga berkekalan..inshaaAllah ^_^

nik ros said...

dapat spend time sma2 pun dah ok kan. dah happy dah :)

Nyue said...

alahai sweet nyerrr..heheheehe

Cho Zila said...

ala entry yang sopan gitu..

baby lydia said...

suka mkn sayur tang O n tai tea ^^

Nadia Johari said...

hahahaa..nad pun suka makn...smoga berbhagia..

sHaRiNa eLyaNa said...

ceh wah..hehe..padan..bila nak ke jinjang pelamin?? hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sweetnyer yui dgn shafiq...
yui akak pasan kan muka yui dgn shafiq ada iras ni..moga jodoh korang sampai jinjang pelamin In Shaa Allah

Mimie said...

sweetnye...nih yg mau bikin nak ajak incik hubby bercinta...hahaha

fieda said...

olololo...sweetnyer..muka seiras..moga2 ada jodoh ye yui..

Cik Nur said...

sweet..muka dah iras2 dah..
nanti jgn lupa jemput ye.. :)

Myra Jay said...

Okla tu ada yang layankan makan.. baru best.. hehee :D

Rapunzeel Cikilolo said...

betul yui. jalan 2 orang memang tak best nak tangkap gambar...

^^eKaTiKaH^^ said...

alolo..sweetnye..hihi ^^,

Deq's Qienz said...

suwitnya..mg kekal slamanya ya

nanakimie said...

yui selalu p johny ye,nana pulak xpenah masuk johny,heheh:)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sweet ada iras yui la

-meeSUPERGIRL- said...

wah dating berdua makanan kemain byk tuu ,.. hehe

tudung plain mcm yg yui pakai tu yiu ad jual tak?

Mrs Lurve said...

jwpn apa tue hehehehehe xmo kongsi ke

A. said...

Semoga bahagia selaluuuu :)

Done follow awak :)

SURIA AMANDA said...

yeay...mesti nuyui suruh dia pinang kan?hehehehe

nur anis said...

bestnya dating...:)

azizah :) said...

bila dapat berjimba sama2 pasangan memang sangat sweet :) berbaloi kan jumpa even kejap jer..

jijah lepas kawen jarang bergambar.. dulu sebelum kawen tiap kali dating bergambar saja..hehee :P

Mrs Velentine said...

sweet tgk kamu berdua..semoga jodoh itu berkekalan..

najihahfara said...

seronoknya dia dating ye hihi

AnneRaini said...

die mcm dah gemuk sikit..hehe

IntaNBerliaN said...

a'aaa akak pun perasan gambar byk dkt kedai mkn :)

nanieybarnieylurviey said...

Comey je facial expression tuh ;)

shidaR said...

hehe so sweet dear :)

Aty_Fared said...

Takper..lepas kawen hari2 jumpe.insyaallah..:-)

::CIK LYNN:: said...

amboi...besarnya yui jegil mta..hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

untungnya orang tu dapat jumpa buah hati. phewittt! :)