tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 17, 2012

2 bantal hiasan berbentuk love dalam proses



Walau hari minggu ada saja kenduri kawin yang harus dihadiri tapi tak halang aku untuk siapkan segera order customer. Ececeehhh! Nampak poyo aje. Hahaha. Okay, gambar atas adalah 2 design yang baru ku siapkan.


Semalam dah siap jahit sebiji bantal, Jumaat nanti jahit lagi dan Sabtu insyaALLAH dah boleh pos. Oh ya, Anda tanya Yui jawab akan ku jawab dalam entry selepas ini. Harap sabar menunggu jawapanku.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Anum said...

comei2

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

salam sis,nk tgk colection craft bantal len ade tak?berminat la

Puan Ira said...

xsabar tunggu hasil dari yui nie...nnti bole oder..

Myra Jay said...

Rajin Yui bercraft :)

Semoga sukses ye :D

are_lin@yu said...

wahh sweet love!done nutrilite,gnting ;-)

nur anis said...

siapkan yui jangan tak siapkan..:)

ayut said...

usahawan berjaya...perlu mengejar masa...!hihihi..harap dpt siapkan order ye yui :)

Azzah said...

cantik..

Cho Zila said...

rajin.. rajin nuyuini...

baby comel said...

Comey :)

Eca Dwinky Asha said...

comel comel...eca pun baru buat kemarin bantal couple.hehehe

azizah :) said...

cantik yui... rajin yui ni walau masa terhad dapat jugak siapkan..terbaik lah..

NM03 said...

mesti kretip giler ni

aimaniman said...

Cantiknya dik... untung org yg kreatif dan rajin ni, ada2 je usaha utk menambah pendapatan x mcm akak, mengeringkan pendapatan jer..l

wahida said...

teruskan usaha yui...

aku sokong ko...

ieda said...

alaaaa comelnya nyui !

nik ros said...

omel.sis suka dua2 tu.menarik jea kombinasi kaler tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah2 cute jer..kretip la yui

Cik Nur said...

itu belum siapkan..
kalau dan siap tentu cun....

Kesuma Angsana said...

kreatif juga ye

Mrs Velentine said...

kreatif

fieda said...

comel

::CIK LYNN:: said...

cantik sbb colour blocking :)

IntaNBerliaN said...

cantiklah..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

banyak order, banyak la kumpul duit nak bayar hutang ni :)

sHaRiNa eLyaNa said...

kreatifla awak..suka!!

shidaR said...

cute la yui ^_^

yui biasa bt dekat umah sewa ke umah sndri?