tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 13, 2013

[100813] Majlis pertunangan sahabat baik - Atiqah Rusyda

Berdasarkan entry { ini }, aku bersama 3 orang sahabat yang lain alhamdulillah selamat sampai ke destinasi yang dituju iaitu Taiping.


Tujuan utama adalah untuk menghadirkan diri di majlis pertunangan sahabat baik kami sejak dari PUO. Kiranya dia orang pertama dalam geng kami yang bertunang. Tahniah beb! Gembira untuk hang.


- rakan sepoli -


Pertama kali aku dapat tengok cara orang bertunang. Yalah, sesi keluarga lelaki bersembang, memperkenalkan semua. Meriah dengan senyum ketawa. Seronok dengar.




Serious aku suka tengok baju dan mini pelamin. Sangat cantik! 




Okay, cukuplah 3 gambar ini. Yang penting ada gambar pasangan tunang. Tahniah sekali lagi buat Atiqah dan pasangannya Mail. Nak kahwin nanti jangan lupa jemput ya.


* Abaikan gambar yang aku pegang "i'm next" itu okay. TIADA MAKNANYA




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

wawa syaida said...

tahniah kat kawan yui

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Tahniah ya buat kwn Yui tu..
Mcm jeles je tngk kwn dah brtunang..

Rapunzeel Cikilolo said...

cute la baju bertunang tu...

Nurzakiah Hanum said...

tahniah buat kwn yui
cute

Cik Nur™ said...

dah macam pelamin sanding je ehh..cantik sungguh.. :)

shaFazie said...

tahniah bt kawan yui..cantek sgt :)

dear xila said...

nest la tu...aminkan cepat hee

Jie Susanos said...

bgusnya ada mber cam ni..

hana hadi said...

fuyoo.. siap pelamin.. aweet warna tu

nanakimie said...

ingat majlis yui td,baca tajuk lg skali kwn yui upanya,hee..terserlah yui disitu,shantek:)

FarhanahAdzlan said...

serius suka dengan kalerr bajuuu tunang tuuu :)
sis pun kalau nak tunang jemput sayaa heee :)

En. Kacak said...

bw <- lama x taip camni. =P

cokie DA comot said...

cantik ... jeles tgk ramai kawan kawan da tunang la kawen laa :)

Myra Jay said...

Cantik baju tunang kawan Yui tu :)

Dan moga bahagia dan berkekalan :D

ANNA MARIANA said...

tahniah buat kawan yui.. cantik baju n pelamin dia.. :)

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

tahniah buat kawan yui :)
semoga bahagia selamanya..

Ibu Lala said...

Cantik bj bakal pengantin.

Yui, akk kt kg lagi tau ms tu. yui pi tepeng jln x sesak ka..

Deqla Manjew said...

amboii tunang sekrg dah mcm nikah je..hihi.. tahniah & selmt bertunang buat shbt yui.. ;)

Amanina Mads said...

wah cantiknya pelamin dgn baju tunang..selamat bertunang buat kwn tu.

ct kektus said...

tahniah buat kawan yui. ;)

minggu ni pon plan nak pergi perak. manjung tak silap tempat tu. kawan tunang jugak. tp tak tau lah menjadi ke tak plannya. huhuu

Eca Dwinky Asha said...

tahniah....

sabar yui sabar...insyaallah suatu hari nnti Im the Next jugak :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantik mini pelamin tu...

tahniah utk sahabat yui tu ye

ayut said...

ada mkna yer tu yui...ayut doakan :) tahniah bt kawan yui dna pasangan..moga pjg jodohnya..amin..