tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 02, 2013

Pertemuan keempat di tahun 2013 [01082013]

Kali terakhir bertemu bulan 5 yang lalu. Semalam berjumpa perancangan tak sampai seminggu. Itupun keluar sendiri dari mulut dia. Harus aku AL bukan ikut waktu sepatutnya. Sayang punya pasal =)


Terus menuju ke greentownmall dan sekarang telah bertukar menjadi angsana ipoh mall. Sebab di sana banyak baju raya dan pilihan pun okay. Nak taknak sahaja lagi.


Alhamdulillah, dapat juga aku jubah. Buat baju raya. Jubah hitam dan tudung ala-ala warna tema mereka yang lain. Pelik aku tahun ini. Lain dari mereka. Dia tanya taknak kasutke, aku geleng. Tak perlu keluarkan banyak duit.


Terima kasih awak untuk semua. Terima kasih sebab sudi susahkan diri. Terima kasih untuk kuih raya dan terutama kek Secret Recipe kesukaanku.


Selamat Hari Raya Awak
Maaf untuk semua


* Tiada gambar kali ini. Terima kasih sekali lagi. Saya tahu awak memerhati blog saya dalam diam untuk mengetahui apa yang saya sampaikan =)






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Deqla Manjew said...

wow.. so sweet la.. tp syg x dpt tgk pic korang..hihi..

beta kupu said...

Bestnya Yui =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui...so sweet,bial k.atie nak merasa nasi minyaknya lak (^_^)

Shakira Pathi said...

Sweetnye akak Yui :)

eima said...

semakin terkawal pertuturan ko kan sekarang .... hmmmm

ayut said...

hihihi..akhirnya trus AL kan.. :) tercapai hasrat untuk berjubah ^^

Nurzakiah Hanum said...

sweet
semoga bahagia

boni kacak said...

selamat hari raya aidilfitri :)

shaFazie said...

aloo sweetnye die..:D

IbuNoey said...

so sweet,nuyui..hehe..

Eca Dwinky Asha said...

sanalah kita yui..blog diperhatikan..kdg2 dia sampai marah,xde update psl kami.hahaha

aswadz said...

beli dah baju raya ye. tahniah.

Cik Nur™ said...

bestnyaaaa.. :)

Nadia Johari said...

sweetla die