tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, August 03, 2013

Menyiapkan tempahan akhir mini popia ikan bilis

Bermula Jumaat malam, Sabtu dan Ahad insyaALLAH masa akan dimanfaatkan sepenuhnya untuk siapkan tempahan mini popia ikan bilis bagi mereka yang akan COD ( cash on delivery ).


Terima kasih tak terhingga kepada yang menempah. Alhamdulillah rezeki untuk membantu mak. Pulun buat sebab adik lelaki dari Port Dickson dah balik bercuti. Jadi, boleh cepat siap. Hihi. 


Tolong mesej atau telefon aku terlebih dahulu jika ingin ambil kerana berkemungkinan besar kami akan keluar untuk persiapan hari raya. 


Harap maklum.


Lepas ini mood apa tidak pasti lagi.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Kakzakie said...

Bila semua dah siap legalah Yui apa lagi. Selagi ada masa teruskan. Makin lama buat makin laju pastinya dah expert kan..

shark said...

murah rezeki cik yui..
terbaek punya servis nie..

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Good Luck ye Yui..

diana said...

untung banyak pi shopping la..kan??hehhe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui,Alhamdulilah,rezeki Yui dlm biz mini popia...K.atie pon pernah try...sedap!

Eca Dwinky Asha said...

yui syg,
eca baru terkedek2 nak siapkan popia mini, batang buruk & popia seaweed hari ne..sorang2 lak tu.amik MOOD BW dlu..kikiki~

Eca Dwinky Asha said...

yui syg,
eca baru terkedek2 nak siapkan popia mini, batang buruk & popia seaweed hari ne..sorang2 lak tu.amik MOOD BW dlu..kikiki~

Hazmin Hamudin said...

Fuh. Kencang bisnes ni. Rezeki bulan Ramadan.

Cik Nur™ said...

sekarang mesti tgh sibuk buatkan.. :)

Deqla Manjew said...

best la sape amek sndiri tu.. pakej jumpa yui skali.. jgn lupa bergmbr! hihi

Nadia Johari said...

masyuk la die..hehe..berjimat cermat