tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 26, 2013

Kad raya dari rakan blogger untuk tahun 2013

Maaf sangat daku lambat up entry ini. Time nak upload dari grand, kejap ok kejap meragam. Alhamdulillah pagi ini mudah pula. So terbitlah entry ini.
















Alhamdulillah ini yang telah selamat daku terima. Terima kasih kepada kalian yang sudi kirimkan. Sangat terharu.


Untuk tahun ini, juga buat aku terharu dan terkejut sebab Shapit bagi kad raya by post! Tanjat gugurl bila baca kad itu datang darinya. Katanya buat kelainan. Hihi. Terima kasih ya.


* Buat eca, yui tak kirim pula kad sebab eca bagi suprise kad ini. InsyaALLAH tahun depan ya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

Shakira Pathi said...

malunya kad raya ada muka sendiri :)

adyna said...

Akak tak bg kad raya kat sapa2 pun thn nie . :(

Akak mkn esp , dah tambahan vit yg lain , yui nk g shaklee Ipoh area medan istana .

Insyaallah jika diizinkan thn depan jd warga chemor

Tihara said...

comel2 kad raya yg yui dapat :)

Nory Zoulkefle said...

tahun ni akak dapat sekeping je kad raya dari blogger...heheh...jadikklah dari takde langsungg...hehehe

azizah :) said...

sampai jugak kad raya tu yer.. jijah simpan alamat yui ms jijah pos kad kawen dulu..nasib alamat masih sama..heee

dear xila said...

byknya yui hehe thn ni dpt 1 je dr blogger okela kennn tp tak up lg entry phewww

Aishah Jahirah said...

boleh buat koleksi ni....heheee

J.Syazwana said...

bestnya dapat banyak.
kite satu je. hihihi

p/s: yui ade cashout nuff tak mase pose? kite ade cashout 30/7. tapi now sampai sekarang check kat nuff(earning history) die tak send lagi. huuu.

diana said...

bANYAK NYA...MAKLUM LA..ORANG POPULAR..EKEKEK

ros_reeza said...

Selamat hari raya Aidilfitri :) baru sempat ke sini, Ros cuti berblog lama. hahaha.. musim raya kan..

memang best dapat kad raya, menggamit memori :)

Liza Licha said...

bestnyaa. dapat card. uhu

nanakimie said...

kad raya dari si dia yang special tu,heeee....

maszmadi said...

bestnyer dapat kad raya, bleh gantung.. hihi

Sally Yatiey said...

Banyak jugak kad raya ;D hee

lizz said...

Sayapun dapat book mak dari ina...cemey dierang anak beranak kan..

Amanina Mads said...

byknya dpt kad raya..tahniah.
kad raya blogger ad yg xsmpai lg.. hehe

Hazmin Hamudin said...

Banyak lagi dapat kad raya tu. hehe.Bukan senang nak dapat kad raya sekarang ni.

Umie Artoqiemie said...

alaa comel2 semuanya

Cik Nur™ said...

kenapa tak masukkan sekali kad raya shapit.. :)

IntaNBerliaN said...

ececee buat serprise shapit yer... mesti eppy je kan.. tersenyum sambil baca.. hihii

ANNA MARIANA said...

wah, bestnya dapat kad raya :)

Mimi Azirah said...

byk ye dpt kad raya yui

ayut said...

smpi dh :) ujung mngu lpas blik bru nampak...yui punya baru sampai minggu lepas jugak :)

Kesuma Angsana said...

meriah dgn kad raya yer !

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

byk juga yui dpt kad raya eh

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...banyak jugak dapat ya...

wawa syaida said...

ada 2 je kot kad raya tahun ni...tu pun dari company yg family beli barang haha

Azhafizah Md Nor said...

banyak koleksi kad raya blogger yui..bestnye!

Deqla Manjew said...

byknyeeeee..seronok kan dpt kad raya dr shbt bloggers..

Eca Dwinky Asha said...

byk koleksi kadraya tahun en eh :D