tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 22, 2013

GA Ogos 2013 Nurul Yui - Duit Raya 2013

Sempena Syawal maka GA Ogos pun ada feeling syawal juga. So anda tak kisahkan? Tengok tajuk pun dah tahu apa hadiahnya kan. Sangat mudah. Senang de amor. Hihi.




Bagaimana nak dapatkan duit raya 2013 Nurul Yui?

1) Buat satu entry dengan tajuk " GA Ogos 2013 Nurul Yui - Duit Raya 2013"
dan letakkan banner diatas beserta link entry ini

2) Hanya blogger beridentiti sahaja diterima

3) GA berakhir 22/8/2013 jam 9.00 malam

4) Berikan link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini

5) 2 pemenang akan dipilih dan diberikan RM 10 setiap seorang

6) Pemilihan pemenang berdasarkan kekreatifan/menarik minat entry anda

7) Duit raya dibuat melalui pembayaran online atau cdm ke CIMB/Maybank
boleh request masuk topup juga

Contoh : 
Follow step atas dan korang boleh bagitahu kenapa nak duit raya tak seberapa dariku ini
Atau boleh letak gambar menarik
Atau apa sahaja yang korang rasa okay

Contoh : [ entry ]


Senangkan? 2 hari sahaja. Kali ini perlu berentry sebab berbaloi-baloi nak dapat RM10 kan? Haha. Kalau seorang sahaja join, tetap berjalan! Dont worry sebab GA ini 2 hari sahaja. Pendek dan tinggi peluang nak dapat. Buat entry sahaja pun cukup.


* Nak tengok ada tak sudi join. Maklum jelah hadiah tak seberapa. Ekekekek.


SENARAI PEMENANG & PEMENANG 
AKAN DIKELUARKAN PADA HARI
JUMAAT 23/8/2013

- Entry baru scrool bawah -



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK LALINK :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam yui,Semoga ramai yg join.Klu sempat nanti,k.atie join ya...sbb mood nk join CGL dah hanyut ke lautttt :)

nanakimie said...

heee..bab entry kretip xpandai ni:)

Chot said...

kejap nak buat entry

Deqla Manjew said...

good luck for ur GA dear.. nak kena kreatif la ni kan baru dpt duit raya yui.. tp deqla x kreatif la..haha..

Chot said...

Entry siap

http://ishy77.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

erm nak join tapi tak tahu nak buat entry apa..im blurr T.T

btw gud luck :)

::CIK LYNN:: said...

menarik! insyaAllah...kalau sempat, lynn join...support sesama bloggers...hehe

Nadia Johari said...

adeh baru tgk contestni..hehe

Syida Rasyidah said...

alo.. nk join.. tp xsmpt :(

Chot said...

yela..saya sorang..ok rm20 xpayah share..hahaha

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Leods Presla said...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

join ye :)

Masha Meisters said...

join redah kasi pecah je la hek....hehe

Shark Kay said...

YUi,,
shark dh join..
mn bleh x join Yui punya..

http://citershark.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

Tihara said...

menariknya yui, moga good luck untuk semua :)

lienliendot said...

http://lienliedot.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

Nur Atira said...

http://itsmetira.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

Ayu Zan said...

yui!
ayu join ek.

http://ayuzan.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

cikserai said...

errr.. nak join jugak.. tapi tak kreatif pon.. huhu

http://www.cikserai.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

Syazwani Afandi said...

http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

Eza Boom Boom said...

Eza join ye..

http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

iman hafyka said...

ehh sempat lagi ni .I'm trying

iman hafyka said...

alaaa alaa nak jugakk

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

wawa syaida said...

Menarik...good luck kpd semua peserta

are_lin@yu said...

alahai xmyempat nk join.huhu..asyik buzy ja br smpt nk sgah..sory yui..

Ibu Lala said...

Ketinggalan gerabak da...tp x leh nak join pun. Sedih sedih.