tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 16, 2013

Masalah connection di pejabat

Masuk kerja tengok pc buat hal. Test juga pada pc member yang bercuti hari ini, sama juga! Tension pula mak jemah rasa.


Maka kalau siang tidak blogwalking mungkin lewat sikit okay. Hingga pc ok semula atau tunggu sahaja aku online di rumah nanti.


Tak suka nak berblog guna samsung ni. Tak puas mata memandang!!! Nampak tak entry aku kali ini formal benorrrr.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Mimi Azirah said...

huhu..sabar jela yui

Kakzakie said...

Line internet masih nak berayalah Yui hihi... sabar ajelah.

Nurzakiah Hanum said...

sabar je la

Rizziela said...

sama.. mcm x puas ajer kan

Jie Susanos said...

tension klu jdi gini.

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun x berapa enjoy bw pakai phone hehe prefer laptop.

Tihara said...

memang tak puas kalau guna tab or hp, nak pc jugak baru puas kan :)

Deqla Manjew said...

mmg tensen kalo jadi cam gini.. lagi2 time xde keje kan.. yela, time tu la nk bw habis-habisan.. tp tergendala dek pc yg sengal.. huhuhu...

nabila zaremi said...

Spoill mood kan kalu connection macam siput ehem2...

huny madu said...

Pc pun xde mood nk kerja kot, mood nk beraya gak hehe..

IbuNoey said...

sabor je la..akak pun malas nak berblog guna samsung.cam tak puas..hehe..

eMMe said...

alahai...mmg angin satu badan laa.. akak pun harap kat PC kt opis je kalo nak update blog..huhuuh.. gune hp mmg takla... lari setting..huhuhuh...sabar tau yui!
keadaan pasti kembali OK...selamat BW syg...

wahida said...

biasalah tu, ofis aku ni selalu je takde connection...eiii, sabo je la...

wawa syaida said...

guna hp mmg xpuas nak ber belog...tapi kalau terpaksa...guna jugak la :)

Ibu Lala said...

Pc akk pun prob yui. X leh nak komen, buat entry bagai. Tension. Akk guna samsung gak. Samsung tab. Tp x best. Yui guna samsung apa. Rd cam nak let go je tab akk tu. Page suka lari2

Hazmin Hamudin said...

Jangan salah guna harta pejabat. Haha

ayut said...

mmg nmpk skema yer...hihii :p

Cik Nur™ said...

PC merajuk ke tu...?

Chot said...

Sekali sekala yui normal. Eh. Formal

Nadia Johari said...

gune henpon tak ok ke?..