tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 29, 2013

Raya Lela & Shinchan

Korang yang rajin singgah & baca blog aku pasti perasan yang aku suka beli baju kucing. Aku bagi pakai kepada kucing-kucing yang suka pakai. Ada sesetengah tak suka, maka tak bagi dah.


Atas permintaan beberapa blogger yang nak tengok kucing-kucing aku beraya bersama baju raya mereka, nah ini gambar untuk kalian. 




Dua ekor ini yang rajin duduk diam bila pakai baju terutama Lela. Shinchan setakat sejam dua dia boleh bertahan lepas itu baju kemana dia pun kemana. Huhu.


Lela D'Majnun : Betina
Shinchan : Jantan


* Seksikan Lela dengan skirt merah nampak ketiak dan buntutnya. Hahaha!


Update : Baju dibeli di Daiso




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

ala tomeinya

Hazmin Hamudin said...

Haha.. Bukan main bangga la posing pakai baju raya die.

Azhafizah Md Nor said...

waa..comelnyeeeeeeee..kan dah cakap.pakai baju lagi comel..hehe

beta kupu said...

bajet comeiii je smua...hihihi
tp klu skirt ke xde eh, mmg t.shirt je ke yg ada tuk kucing, Yui?

NM03 said...

eh, kat daiso ade jual eh baju utk kucing. tak pasan plak kitew

are_lin@yu said...

alahai cmelnya cute mute

Syida Rasyidah said...

kembang sungguh sinchan tu.. tak nampak sangatlah baju lela tu yui.. :)

Chot said...

cuba pakaikan diorg baju kurung..haha

NoEn said...

cute

Rosmiza Ali said...

Masa bulan puasa ari tu ada singgah Daiso, konon2 nak cari baju raya utk budak2 ni.. Tapi bila pikir2 balik, takut dorang taknak pakai.. Last2 tak jadi beli.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

eMMe said...

pakai baju tapi tak pakai seluar.. ke kain ke, heeeee~ ape pun, bulus nya kembang.. n akak geram nengoknye...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hamboi kemain kucin pun ada baju rayer tuh hihi...nampak comel jer

eima said...

aksi lela tu pun bole buat shinchan geram tau ....ke depa ni sama jantina ...

Sally Yatiey said...

Comel! ;D

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

alalala..comel!!

maszmadi said...

ingat lela pkai baju kurung raya ritu.. hihi

Nurul Ain Zulkarnaind said...

heheheh comey nyeeee

shaFazie said...

amboi pandai lela & shinchan posing,comeynye :)

diana said...

seksi...hehh

Kesuma Angsana said...

hehehe comel sgt2

Tihara said...

dua2 cumel, si lela tu sama plak dgn nama adik akak, hihih :)

azizah :) said...

ngeee~~ comel!

Shark Kay said...

hahaha..
baju pn dh ada ek untuk kucing..
mmg terbaek ler..
tp mesti rimas diorg kn.

wawa syaida said...

hihi comelnya lela and sinchan ni...gebus

IntaNBerliaN said...

hihii bkn lagi lagi kecomelannya tu :-)

J.Syazwana said...

wuuuuuuuuuu gebu gebas. huhuhu

Che Rosliza Che Mat said...

comelnya..boleh akak pinjam...syifa sukaaa sangattt cat...

Cik Nur™ said...

comel..!!

nanti nak beli lagilah... :)

ayut said...

slmt hari raya lela gan shinchan..nnt jmpt dtg umah yaut yer..naju cantik dh tu :D

Eca Dwinky Asha said...

lela kemain gaya dia tau~.hahaha
aspalela betul la dia tu :P

Deqla Manjew said...

pakai baju je ke yui.. mana seluar.. nampak gak tut dia..hahahaha... ;p