tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 20, 2013

Beraya di rumah teman lama PUO

Aci tak kalau aku kata nak sambung entry raya + tunang dengan member-member? Hahaha. Sekarang mood baru ada. 


Hari kedua bersamaan Ahad 11/8/2013, kami sempat singgah di rumah rakan sepoli di Parit Buntar. Aton nama panggilan. Aton bertunang petang tersebut tapi sayang kami tak dapat tunggu. Harus segera pulang ke Ipoh.




Yang si kecil molek di tengah-tengah itu yang bertunang. Sorry aton, kami sempat singgah beraya sahaja. Selamat bertunang kami ucapkan. Nanti kahwin jangan lupa jemput naa. Rumah dah tahu =)


Malam tersebut aktiviti kami pergi funfair, makan di Dataran Ipoh dan i-city Ipoh. Nanti aku story okay.


Oh ya, sakan korang ea tengok aku terlampau "sopan" berkayak memakai baju kurung! Nak tengok gambar, entry { ini }.


* Banyak benda nak update dari kad raya, duit raya, raya raya dan raya. Ni haa GA bulanan belum start lagi. Ada cadangan?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

beta kupu said...

xgelak la senyum je! hihi
tp suka la jubah Yui tu, cantik sgt!*siyes*

nanakimie said...

buat giveaway dulu....hehee...sesambil tu boleh update ceta raya lagi^-^

Nurzakiah Hanum said...

memori

J.Syazwana said...

selamat hari raya yui :)

cantik baju :D

izan mama mia said...

laa..ingat yui yg bertunang..ehe

LiYa HaNiF :: said...

oklah tu... 2 in 1.. beraya sambil pergi majlis bertunang ...

izan mama mia said...

laa ingat yui yg bertunang td

azizah :) said...

oklah tu 2 in 1..

Deqla Manjew said...

aci..aci... sambung la byk mana pun.. sakan beraya la katakan.. hihihi...selmt bertunang buat kwn yui..

Cho Zila said...

seronok tengok kengkawan kalau dah bertunang gitukan...
syioknyer rasa gi funfair... i-city.. cpt2 cerita...

E'in said...

selamat hari raya yui... :)

Chot said...

Tak aci. Nak skang jugak..hihi

dear xila said...

aah kan entry raya sy pon tak terupdate...mood pi mana tatau hehe
bile yui nk buka rumah ni heee

Cik Nur™ said...

bestnyaa....lepas jalan2 pegi funfair pulak..
mmg havenlah.. :)

boni kacak said...

parit buntar?? lah.. dah dekat sangat dah dengan lampung saya tu.hehe

Mimi Azirah said...

Agak agak la yui berkayak pakai baju kurung..huhuhu

Kesuma Angsana said...

amboi beraya sakan yer !

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHH . SAKAN BERAYA :) HIHI . COMEI2

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

beraya sakan hihi cantik yui :)

Nadia Johari said...

tahniah kepada kawn yui..amboi memang sopan berkayak tu..hehe

Syida Rasyidah said...

psssttt.. ipoh dah ada ict eh?

lynndamya said...

wahhhh ipoh pon ade i-city ke? xtahu pulak, sila update pic nanti, hehe :D

wawa syaida said...

Bestnya berjalan2 dgn member2..hihi sweet moment tu yui kayak pakai baju kurung hihi

Tihara said...

dah tengok dlm fb gambo ni, lawo jubah yui..comel je yui pakai :)