tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, August 11, 2013

Selamat Hari Lahir adik tersayang - Shahrizan

11/8 genap usia adik lelaki aku yang ke 17. Semakin meningkat remaja rupanya. Aku bajet kecil lagi boleh aku pulas telinga. Kih kih.


Selamat Hari Lahir buat adikku
Shahrizan Bin Ahmad Shah
yang ke-17
Semoga menjadi insan yang berguna
buat keluarga dan masyarakat
Good luck untuk SPM tahun ini
dan good luck kerana bakal menjadi
pewira negara
InsyaALLAH


Kat blog aku wish berjela, kat rumah just ucap macam itu. Malu! Kat blog aku tak malu pula sebab bebel dari hati dan korang yang tengok ni baca sahaja ya.


Tak lama lagi akan hantar dia balik ke sekolah di Port Dickson. Kesian kamu, cuti tak seperti budak-budak sekolah yang lain. Belajar elok-elok ya adikku.


Gambar birthday boy
{ entry }




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

ishy77 said...

betul, bg seorang kakak/abang seorang adik tetaplah seorang adik walaupun nnt umur dah layak mengundi..hihi.. dan seorang anak tetaplah seorang anak bagi ibubapanya walaupun anak dah bercucu... :)

happy bday to adik yui & selamat hari raya untuk Yui!


Shakira Pathi said...

Happy birthday adik kak yui :)
adik sy pun dapat plkn jugak hehe.

hana hadi said...

SPM tahun ni.. wahhh gud luck adik :)

wawa syaida said...

happy birthday too kat adik yui :) semoga jadi anak dan pelajar yang rajin

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

happy birthday buat adik yui :)

azizah :) said...

happy birthday adik yui..

Cik Nur™ said...

HBB buat adik yui.. :)

Deqla Manjew said...

hepi belated besday buat adik yui.. tahun ni besday jatuh pd bln syawal eh.. best la. ;)

ayut said...

happy belated birthday bt adik yui :)