tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 06, 2013

Duit raya 2013 setengah bulan gaji

Alhamdulillah. Rezeki dapat "duit raya" dari tempat daku bekerja. Selalunya jika ada, memo akan keluar 2 minggu sebelum raya  tapi kali ini semalam baru dapat. Dato' nak buat kejutan ya. Hihi.


Bersyukur sangat dengan company sedia ada ini sebab selalu ada rezeki yang tidak diduga.  Ada family day, majlis beriftar dan macam-macam. Kadang-kadang awal tahun dapat bonus bergantung kepada prestasi syarikat.


Sebenarnya aku dah beli barang khas lain sempena duit raya yang diberi. Barang apa? Nanti aku update. Mungkin selepas selesai cuti raya. Maklum sahaja sepastinya sibuk dalam minggu ini.


* Bersyukur dengan apa yang ada. Yang pahit terubat.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... baiknye bos yui.. ;)

J.Syazwana said...

bestnya!!
company kite kedekut. haha. bonus sekali je mase raya cina. no family day. no iftar. sedih. huhuhu

Aishah Jahirah said...

rezeki tu....suprise utk pekerja...:)

IbuNoey said...

al-hamdulillah,yui..rezeki kan..

Rizziela said...

ada keje kosong tak?

hana hadi said...

syukur..rezeki...

AnneRaini said...

wah jadi OKB ler die ry ni...akak juga yg xdpt pape.. nak duit ry!!!

Mieya Atiera said...

Kat company Mieya kerja nie pon ada juga bagi bonus raya. Tapi memandangkan Mieya masih baru lagi bekerja, tunggu tahun depan lah baru dapat merasa.

Shakira Pathi said...

Untungg laa dapat bonus hehe :)

nanakimie said...

alhamdulillah...boleh ler topup wat bagi duit raya kat adek2/sedara mara,heee....seronoknya bila da keje:)

Nadia Johari said...

syukur alhamdulillah..

Ibu Lala said...

Beli apa la tu. X sabar nak tahu.

shark said...

Waaa.
bleh ler shark mintk duit raya.
hehe.

azizah :) said...

untunglah yui... rezeki raya..

iAmCekbolat said...

beli brg hantaran ke apa . hehehe

Eza Boom Boom said...

rezeki yui. heee :) Alhamdulillah :)

Cik Nur™ said...

alhamdulillah....murah rezeki yui. :)

ayut said...

alhamdulillah yui ^^