tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 12, 2013

Mood bekerja dalam suasana raya

Hari ini dah masuk kerja. Rabu & Khamis cuti semula. Saja suka-suka. Banyak cerita nak dikongsikan bersama tapi kena ambil mood satu persatu dulu.


Secara ringkas terlebih dahulu aku nak ucapkan

1) Tahniah kepada 4 orang kawan semasa di PUO kerana selamat menjadi tunangan orang

2) Selamat hari lahir buat adik lelaki yang ke-17

3) Semoga perjalanan balik ke Kuala Lumpur buat kawan-kawanku selamat

4) Selamat Hari Raya kepada semua

5) Selamat bekerja kepada semua termasuk aku

6) Terima kasih untuk kad-kad raya dari para blogger


Semua cerita InsyaALLAH akan berupdate. Satu persatu bakal menyusul. Sekarang ambil mood untuk terjah dan transfer gambar.


* Daku "tension" dengan sesetengah kata-kata orang!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Singgah raya...
Selamat hari Raya...

Ann Ishak said...

selamat hari raya nusha
maaf zahir batin

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

salam ke-5 syawal yui :)

azizah :) said...

seronoklah dpt beraya sakan...hehe

nape tension yui? mst org tanya bila nak kawen kan? hee

Mimi Azirah said...

Selamat Hari Raya Yui

Rapunzeel Cikilolo said...

mesti ada plan hari rabu dan khamis tu kan?

ishy77 said...

Tension knpe tu

wawa syaida said...

selamat bekerja dan selamat hari raya yui

Hazmin Hamudin said...

Selamat bekerja ye yui. Hehe

IbuNoey said...

selamat bekerja juga,adik yui..

Cik Nur™ said...

dah start keje yea...
selamat berkerja..

Deqla Manjew said...

deqla baru harini start keje ler...mood nk cuti lagi la yui.. huhuhu...

ayut said...

ayut isnin pon dh keje... :) mkn gaji kan..gitu la gaya yer ...

Nadia Johari said...

selamat hari raya