tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 07, 2013

Duit Raya untuk mereka

Sejak dah bekerja, tibanya hari raya memang aku dah get ready sampul raya. Tinggal nak letak duit or tidak sahaja. Hahaha.


Niat untuk bersedekah. Ada duit lebih apa salahnya. InsyaALLAH jika kita buat baik, baik juga balasannya. 


Duit raya tahun ini diberi pada sepupu sepapat, anak saudara & saudara yang berusia di bawah 18 tahun sahaja. Lebih dari itu, tak perlu bagi. Dah pandai berdikari. Eceh!


* Macam biasa, sampul raya yang digunakan adalah ihsan dari company sendiri. Muahahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Shakira Pathi said...

untuk readers takde ke? :p

Jie Susanos said...

kasi la utk reader gk..

eima said...

UTK ANAK AI TAK DE KE ....HEHEHE

Cik Nur™ said...

samalah Nur pun...18 tahun kebawah je..hehehe...

ayut said...

nk jgk duit raya!! :p

Nadia Johari said...

samalh nad kene bagi duit raya kat anak buah..tahun ni nad tak dapat duit raya..dapat duit pun daripada kawan2 ofis