tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 12, 2013

Keputusan temuduga Penolong Pegawai Tadbir N27


Sebenarnya dah dapat jangka dari awal. Serious tidak letak harapan terlalu tinggi. Bila dah panggil interview, aku pergi sahaja. Bukan mudah nak dapatkan?


Tahniah kepada mereka yang berjaya. Dan jutaan tahniah buat blogger Sis Mimie kerana berjaya sebagai calon simpanan. Alhamdulillah.


Untuk semak keputusan


Ada tips yang aku kongsikan, moga bermanfaat untuk mereka yang bakal ditemuduga lagi untuk akan datang.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Mimi Azirah said...

alamak malunye aiii nme de terselit..huhuhu

Rosmiza Ali said...

Takpela Yui.. Insha Allah ada rezeki lain untuk Yui nanti.. =)

Tihara said...

cuba lagi yui, insha Allah berjaya nanti..
selamat hari raya n maaf zahir batin :)

Jie Susanos said...

em xpe la xdpt..ade hikmat tu..

Juliet_iRa~" said...

xpee blm ada rezeki tu yui..

selamat hari raya yui maaf zahir batin :)

wawa syaida said...

xpe yui...kalau rezeki tak kan kemana...yang penting jangan putus asa

eima said...

takpe dik cuba lg...

mOoN said...

tahniah pada yg berjaya... jgn putus asa bagi yg tak berjaya.. cuba dan cuba lagi.. :)

Eza Boom Boom said...

sokay dear.. mungkin rezeki yui di tempat lain..

YaNa Yassin said...

Hurmm, xpe boleh cuba lagi, YY oun dapat calon simpanan. Macam kena stay kat tempat sekrang sebab kebetulan mmg ada kosong N27.

Hazmin Hamudin said...

Jangan putus asa yui. Boleh cuba lagi lain kali. Mesti ada rezeki tu nanti.

IbuNoey said...

yui,cuba lagi..never give up..;)

azizah :) said...

insyaAllah ada rezeki nanti tu yui..

Cik Nur™ said...

belum rezeki..insyaAllah..lepas ni rezeki yui...siapa tahu..

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

tak ada rezeki nak buat macam mana kan..sabar saja la. InsyAllah ada la rezeki tu nanti :)

Deqla Manjew said...

xpela.. lom rezeki la tu.. jgn putus asa utk cuba lagi ye... ;)

Bonny Basir said...

Yg dpt tu kena tunggu surat la kan? Agak2 bile ye boleh dpt surat tu??

ayut said...

takpe..ada rezeki yg lain :)

Anonymous said...

SEBOK JE BONNY BASIR..TAU LE DAPAT...NAK TAU BILA DPT SURAT TU CALL JE LA SPA TERUS...DAH TAU KAT SINI POSTING "DUKACITA"..SAKIT HATI BETUL

Anonymous said...

Emo siot..
Hahahahahahahah...x pyh sakit hati jang.....esok2 rezeki kau la tu...mcm aku ni yg dpt simpanan
.mampu berdoa jer la..

Nadia Johari said...

sekurang-kurangnyer yui mencuba..nad langsung tak buat..hehe