tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 13, 2013

Hari Raya 2013 kami

Tiada apa yang menarik sebenarnya. Semua serba sederhana. Sebab raya setahun sekali jadi macam ralat pula jika tiada gambar sebagai kenangan. Walau bukan full satu family yang ada bergambar bersama, takpe dah biasa.




Dimulakan dengan gambar cik empunya blog. Kemudian baru gambar-gambar lain. Cuci mata sahaja memerhati gambar menggunakan samsung grand.


- bersama mak tersayang yang sangat susah untuk bergambar -


- birthday boy ahad lepas -






Jangan tanya mana gambar abah aku, itu orang lagi susah jika nak dapat gambarnya. Sebab itu selama 25 tahun aku hidup, tidak pernah ada satu pun gambar lengkap satu keluarga. Entah mimpi tahun bila baru boleh dapat. Jenuh berajak tahun lepas, macam-macam alasan keluar.


Gambar adik perempuan aku tiada sebab dia bekerja. Perjanjian sebab dia buat part time, jadi harus redha orang cuti dia bekerja.


- bersama motor tersayang, ececeh! -


Sekian ini sahaja gambar yang ada. Jadilah dari tiada langsung. Selamat berhari raya ya kalian.


* Baju raya ihsan dari orang lain. Terima kasih





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

me.liyana said...

selamat hari raya dear! =)

wawa syaida said...

selamat hari raya yui and family...cantik berjubah di hari raya

beta kupu said...

Selamat Hari Raya Yui...cantik jubah yui tu

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya
cutenya yui

ANNA MARIANA said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin...

Hazmin Hamudin said...

Tema hijau ke yui. Tudung je hijau pun kira jadi la kan. Hehe

Nieyl said...

Selamat hari Raya :)

Rapunzeel Cikilolo said...

krja di hari raya pertama??

IbuNoey said...

hehe..akak pun kalau nak amik gambar satu keluarga memang susah..mesti ada je yg tak de..

Eza Boom Boom said...

selamat ari raya dear serta family.. heeee :)

Liza Licha said...

cntik jubah hitam yui

shaFazie said...

selamat hari raya yui..
cantek jubah tue :)

Nurfaezah Abdullah said...

slmt hari raya. fae pun x prnh ada gambar raya satu family hehe.

azizah :) said...

cun yui berjubah! selamat hari raya dear!

Rosmiza Ali said...

Selamat hari raya Yui! Maaf zahir batin! ^_^

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Selamat Hari Raya Yui..
Smart lah Yui gambar..lama tak singgah kat blog yui..

:: Cik Viva :: said...

Selamat Hari Raya Yui..
Ramai la org pakai kaler hijau tu raya tahun ni. Pasal bergambar tak complete tu biasa dah..sebab saya pun camtu, padahal adik beradik bukan ramai pun..huhu

Cik Nur™ said...

ada jugak pic raya..
Nur langsung la..huhu

dear xila said...

slmat hari raya yui :)

syakirah izwanie said...

Kena mengayat lebih sikit dekat ayah akak :p hehehe

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya Yui :)

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

sy tak sempat nak ambik pic raya huhu

Deqla Manjew said...

cantiknye dia di hari raya..sakan eh raya...hihi...

Amanina Mads said...

selamat hari raya yui.. tak terlambat lg kan. maaf kalau ada salah dan silap oke ^^

baju ihsan pun lawa jugak

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari raya yui...

lawa baju....... berkenan plakss...

ayut said...

slmt hari raya yui.... :) amik jela gmbr kan..dr nnt terkilan xamik gmbar :) lg2x bju ihsan org tersyg kan..hihihi :p

Nadia Johari said...

cntik dear