tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 23, 2013

Senarai peserta GA Ogos 2013 Nurul Yui - Duit Raya 2013

Seperti yang dijanjikan aku keluarkan list peserta yang sudi join. Maka sila check samada terdapat kesilapan atau tidak. Jika ada terus inform di komen entry.


Disebabkan yang join tak ramai, maka peluang anda tinggi! Pemenang akan diumumkan dalam entry seterusnya. Hope allert ya.


Mak Jemah sentap sebab korang yang lain taknak join. Yela sapelah kita. Hahaha. Takdelah, gurau je. Sukahatilah nak join ke tak. Kih kih.


Terima kasih kepada 10 orang peserta ini. Nantikan pengumuman pemenang dalam entry selepas ini ya.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Nur Atira said...

okehh :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui,sorry yer Yui....ingat semlm k.atie nak join tp udah trlupa duenya mlm tadi.Huuu.....

Leods Presla said...

no. 2 :)

E'in said...

good luck utk mereka... :)

Ayu Zan said...

wish lucky..hihi

Chot said...

xpe..ade yg doin tu kira ok dah..next time boleh tingkatkan lg GA2 nya dr berbagai segi

ehee..kalau chot yg buat GA..sendiri buat sendiri join la nmpaknya

Ibu Lala said...

Alorrr nak join skrg boley x. Rugi la x leh join. Pc buat hal.

Deqla Manjew said...

good luck buat mereka.. maaf la deqla x smpt join.. lagipun ketandusan idea nk buat entri ...haha.. buat entri yg lain pun dok pikir byk2 kali nk taip apa tau.. haihh.. parah dah ni.. huhu..

maszmadi said...

laaa bila pulak yui buat ga ni..... x tau pon.. huhu majuk arr mcm ni..

Tihara said...

good luck utk smua, akak nak sangat join tp baru bek dari cakit..insha Allah next time yer yui cumel :)

::CIK LYNN:: said...

jgn sentap2 yui...masa tak izin kan...huhu

Sally Yatiey said...

Goodluck utk semua peserta ;)

ZQ Batik said...

good luck guys!

QasehnyaRania said...

tak da no.hihi

Cik Nur™ said...

tak sempat join...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak ni mmg lsg xsempat join hihihi