tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 23, 2013

Olo comei comei 5 ekor sekaligus!

Teman seronok sebenarnya bila tengok Eton beranak kali ini. Rasanya kali ke empat atau kelima. Kome nak tahu pasaipa teman seronok?


1) Kali pertama Eton beranak 5 ekor ( sebelum ini 3-4 ekor sahaja)
2) Kali pertama 4/5 berekor panjang ( sebelum ini semua kontot macam dia )
3) Kali pertama seekor berwarna kelabu ( sebelum ini hitam macam dia )




D.O.B : 19/8/2013
Masih tiada nama hingga kini


Geram giler bila tengok baby kucing. Comel bangat! Eh, indon sudah. Hahaha. Hope anak kali ini hidup lama. Yang sebelum ini banyak mati.


Oh ya, kalau ada yang nak kucing free, boleh datang rumah aku di Sg Siput, Perak. Sebab ada banyak kucing. Dari dibuang ( sangat kejam ) lebih baik aku bagi pada yang nak belakan? Walau buka baka hebat tapi anak-anak eton semua comel.


Nak gambar kucing, aku boleh bagi


Jika pecinta kucing, tak kisah kucing biasa or luar biasa, semua bedal sahaja. Betul tak?


Serious, aku dalam tempoh untuk bagi kucing-kucing pada orang sebab lepas ini InsyaALLAH nak mandulkan kucing.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Fifi Nadhrah said...

comelnye kucing tu.. geram rase nak picit.. fifi da ade 2 kat rumah.. sebelum ni banyak.. tapi banyak yang kene curi..

nak tambah tak larat nak bele bebanyak.. hihi..

Dylla Abas said...

mmg sgt comel!! tp memandangkan rumah Yui kt sg.siput..mcm jauh la plak nk g amek >_<

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah
singgah sini kejap..

Deqla Manjew said...

comei smuanya..eh yui, nak tgk gmbr kucing.. kot2 ada yg berkenan so deqla nk adopt sekor dua.. hihi.. minat bela kucing ni mmg sejak dari kecik... ;)

beta kupu said...

agaknya anak2 kali ni ikut baka bapaknye kot? hihih

Jie Susanos said...

comel2..5 skaligus

Qashmere said...

Banyaknya kucingggggggggg

are_lin@yu said...

cmelnya brani yui.ayu kcik2 xbrni g nk pgg.hihi

eMMe said...

Assalam Yui, akak rasa cam lame tak singgah blog yui..sori okey.. akak bz... tgk bulu dia lebat...rambut diaaa..hahahaha...cam baby lak kan...

Aishah Jahirah said...

anak eton ye...hee comel2 belaka...ala nape tak 21hb dia bersalin.kalau tak sama besday..ngeee

izzah said...

banyaknya kucing yui....kalau hubby bg bela kucing, dah lama sy mntak sekor...hehe....anak pn suka dengan kucing ni...=)

Kesuma Angsana said...

comel lah even KA takut sikit ngan kcuing2 ni hehehe

J.Syazwana said...

Makin bertambah kuceng :)

Nadia Johari said...

bertambahla kucing awok

::CIK LYNN:: said...

comel...tp lynn tkot dgn kucing...hehe

Sally Yatiey said...

Comellllll ;)

QasehnyaRania said...

comelnya'',

selamat hari rya dik
maaf zahir batin

Che Rosliza Che Mat said...

comelnya anak kucing tue..

Cik Nur™ said...

kiut2 laa..
geramm!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comel..yui mmg pencinta kucing..akak ni plak tkt dgn kucing hikss

Eca Dwinky Asha said...

kucing kaler kelabu comel kan yui...dlu ada sekor, tapi mati :(