tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, April 14, 2013

Diskaun 15% untuk pembelian tudung khas untuk anda semua

Ramai yang suka membeli tudung dan yang pasti ada pelbagai jenis design berlambakan di pasaran. Macam-macam dan pastinya comel belaka. Bila tudung comel insyaALLAH akan buat si pemakai kelihatan lebih comel. Ececeh!


Salah satu penjual yang terbesar di Malaysia adalah Tudung2u. Bila masuk sahaja webnya, perasaan teruja sangat! Serius banyak sangat design dan warna yang cun. Rambang mata nak pilih. Tak percaya? Meh nak tunjuk gambar sikit.







Tengoklah ada macam-macam jenis dan yang pasti harga berpatutan. Kalau nak letak gambar dalam entry ini memang banyak. Maka, sila rajinkan diri terus lawat website Tudung2u


Anda berminat nak beli?
Jangan risau kerana khas 
untuk pembaca Corat Coret Nusha
follower dan kawan-kawan semua


Dapatkan diskaun 15%
untuk pembelian anda!


Hanya dengan gunakan voucher code ini :


SHA2013


Apabila korang nak beli tudung di Tudung2u, gunakan kod vaucer di atas dan korang akan menikmati potongan hingga 15%. Lebih murah harganya dari ditawarkan. Maka cepat rebut peluang yang diberi sebelum 30 April 2013.


So cepatlah grab mana yang berkenan dan gunakan kod voucer yang diberikan. Peluang yang ada jangan disiakan kerana selepas 30 April 2013 harga kembali seperti biasa


ENTRY BARU SCROOL BAWAH YA





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Akak pun ada yang berkenan jugak ha :D

ayut said...

baucer tmt tempoh same :) leh la nnt diorg kumpul bebyk dpt bli byk..hihi :)

Kniedaz said...

menarik ni

diana said...

wah...cantik2..boleh beli untuk raya nih..:)

MaYa MustWany said...

cantik gak selendang nya..

eima said...

aku br nk berjinak ngan shawl ni ... wahhhh nanti ai pi usha

^^eKaTiKaH^^ said...

wah... 15% tu :O
tudung pun cantik2

Cik Nur™ said...

errr...cun2nya..!

azizah :) said...

aik.. ayut pon buat entry ni..hehe borong jangan tak borong..hee

KY said...

memang comel, nak kena usha jua nanti

NoEn said...

cantik..tapi xreti la nk pakai macam patung tu pakai...huu

IntaNBerliaN said...

ramai blogger yg terpilihkan... pandai team managment dorg wat promosi melalui blogger

izan mama mia said...

wah chantek semuanya..

jaakechik said...

wahh dapat less 15% ok laa... bagus2x... :)

Che Rosliza Che Mat said...

cantik2...

Fifi Nadhrah said...

nak kene pergi terjah tudung2u ni..

Cik Puan Rara said...

wow mst ramai suka ni.

ieda immi said...

wahh banyak diskaun dia ...
hurmm menarik ;)

wahida said...

menarik ni...tengs share di sini yui...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nak ushar2 juga la

Mrs Velentine said...

wah masyuk ni...nak kena usha2 ni.klik2 sini

Mimi Azirah said...

cantik2 tudung yg dijual

Khairul Zamri said...

Menarik tapi tulah kan tak tau nk beli tuk sape :p

Shida Radzuan said...

wahhh..siap diskaun lg..shida xguna tdung cmtu lah yui..

NM03 said...

kawe kalu bukak link tudung2u, kompem la rambang mate... dan jari jemari kompem nak klik beli!







tidakkkkk..... tutup mata cepat2. hahaha

lizz said...

cantik suka selendang pink tu..

نورعيم said...

confirm rmai beli online ni. hihi.

shuhaida saad said...

cantik2 tudung dkt tudung2u tu kak.. rambang mata tengok..

El-Janna said...

amboi.. nak jugakkk

Nory Zoulkefle said...

cantek2 semuanya...
geramm plak tengok...

shida said...

aritu baru usha tudung2 kt tudung2u tu..heee~~
mmg cntek...
salam kenal..~~

ketikketok said...

Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!