tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, April 20, 2013

Yui dah selamat kembali ke Malaysia

Ehem-ehem, ada yang rindu tak? Serious, bila sampai Bandung, macam taknak balik Malaysia kerana gilakan shoping!!!! Okay, merepek.


Aku selamat sampai ke Malaysia jam 10.30 pagi dan terus balik ke Perak. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.


Terima kasih kepada mereka yang sudi terjah ke blog ini walau tuan blognya tidak online. InsyaALLAH aku akan start jejak balas slow-slow.


Badan sudah lenguh, uang sudah banyak habis. Hahaha, Habis tapi puas hati takpe walau rasa macam ada yang tak cukup.


Oh ya, jangan risau, selepas ini banyak entry aku update pasal Bandung, Indonesia. Start dari mula gerak, pengalaman di sana, tempat best dan paling penting tips yang akan harus ku berikan.


Sabar nantikan entry ya =)


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Rapunzeel Cikilolo said...

huhuhu.

seronok tu yui...

KY said...

Alhamdulillah...ehehe...tak de buah tangan ke hihihi

Amanina said...

rindu ler.. nk baca entry kt sana

Cik Nur™ said...

selamat kembali.. :)
waahh..tak sabar nak tgk pic2 ni.. :)

tips2... :)

BUI JUNAIDI said...

WAH,G BANDUNG..BESTNYA..MESTI SHOPPING SAKAN NI KAN..:p

AyueJean AJ said...

Selamat kembali Yui.........
Tak sabar tunggu entri bandung... =D

Hazmin Hamudin said...

Aik.. Kejap je dah balik.. Ingatkan lama. Hehe

Eza Boom Boom :) said...

pergi luar negara la.. best2 ;)

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

seronoknya pg bercuti. nanti akak plan lah pg Krabi,Thailand pulak. best oo. serius cakap sebab sy dah pernah pg. hihi :)

Tihara said...

alhamdulillah yui dah slamat sampai :)

Shida Radzuan said...

alhamdllah yui :)

Che Rosliza Che Mat said...

dah selamat sampai ya....syukur..

azizah :) said...

syukur dah selamat sampai... jgn lupa entry2 bandung.. mane tahu jijah ke sana juga suatu hari nanti :)